Svenske Tilstander

svenskers erfaringer med blattar

Jeg fant en tråd i et svensk forum fra 2015-16 som er meget værdifull da den bringer mangfoldige erfaringer med blattar (rasefremmede innvandrere), ikke bare synsing i hytt og pine. Ingen doktriner ligger til grund for disse ytringene; snarere formidler de hvordan den nordiske rasesjel opplever de fremmede. Vi lærer at det ikke bare er islam og kriminalitet som gjør det uutholdelig for oss å bo sammen med dem. Det ville vært uutholdelig selv om alle var kristne og kriminaliteten var null. Les og lær! Så du ikke behøver å lide dette på egen kropp for å bli overbevist. Det er slike erfaringer som gjør at segregasjon tvinger sig frem i et raseblandet samfunn. Nordiske mennesker overlever ikke i samfunn med de fremmede og tvinges på flukt. Men hva skal skje den dagen det ikke finnes flere steder å flykte til? Masseinnvandringen til nordiske land fortsetter. Formålet er å utrydde den nordiske rase. Snart kommer det ikke til å finnes noe sted igjen i Norden som ikke er fullt av blattar. Hvor skal vi da ta veien?

Vær også klar over at dette ikke har noe med svensk samfunn å gjøre, men alene skyldes masseinnvandring av raser fra Midtøsten og Afrika. Det er ikke anderledes i andre hvite land. Det er heller ikke en følge av innvandrernes bakgrund i den tredje verden, men består i annen, tredje og fjerde generasjon blant blattar som aldri har vært i sine opprinnelsesland. Ingen samfunnstiltak finnes som kan bøte på dette. Det er ikke fattigdom eller manglende undervisning og opplysning som ligger bak. Alt har vært prøvd og man øser penger over disse ghettoene, til ingen nytte. Fordi årsaken ligger i arveanleggene og rasen.

Pampene i samfunnet som driver masseinnvandringen og kaller alle som klager rasister bor selv i helsvenske områder og har aldri erfart noe av dette. Hvem er disse pampene? De rike og mæktige i samfunnet; jødelakeier og jødene selv. Jødemakten bruker blattarna som et redskap for å utrydde oss. Husk at blattarna ikke er kommet hit for egen maskin. Det er ikke de som har drevet masseinnvandringspolitikken, ikke de som stigmatiserer oss som rasister og avvæpner oss moralsk, ikke de som ligger bak kulturmarxismen, ikke de som finansierer folkemordet, ikke de som dømmer perverst mildt i domstolene når en blatte står anklaget for grusom forbrytelse mot en nordid. Ikke de som knebler oss med anklager om hets mot folkegruppe uansett hva vi sier og hvor sant det er. Ikke de som sensurerer bort alle våre ytringer fra internett. Det ensidige fokus på islam er en avsporing som jødene selv ligger bak og som kolporteres av alle ivrige jødetilbedere og feige knekter. Å rette alt skyts mot politikere er også feil; det er makten som ligger bak dette. Det som skjer i vår tid følger en gammel jødisk plan. Når skal du begynne å yte motstand? Vi kan ikke stemme oss ut av denne hængemyren. Vi må holde opp med å tjene jødene og deres pengevesen. Det er eneste løsning. Ikke arbeide for penger. Hold opp med å grave din egen grav!

Nedenfor et utvalg erfaringer som er blottet for politiske føringer og derfor troværdige. Jeg har rettet det værste sproglige slurvet.

Stökigt, högljutt och allt "lyftbart" som inte sitter fastbultat försvinner, och det som är fastbultat blir förstört...

På somrarna sitter jävla blattarna och grillar och pratar högljutt och respekterar inte sina medmänniskor som försöker sova kl. 5 på morgonen. Små arabungar som kastar tennisbollar på ditt fönster och har i mål att försöka ta sönder det, trots många varningar tar de dig inte på allvar. Glor på en när man går ut ur lägenheten och porten som om de inte sett en människa förut. Du kan vanligtvis höra en syrian prata skrikande från tredje våning med en annan man som sitter vid bänken i gården. Ungarna spelar fotboll var som helst i gården förutom grusplanen som finns på sidan.

Bor i en förort där det har varit ganska lite MENA invandrare och Negrer till nyligen. Men man ser nu hur fler och fler sandnegrer och vanliga negrer flyttar in, i det lilla centrumet har många butiker slagit igen och det börjar bli skräpigt och stökigt i området. Man ser hur kriminella ungdomsgäng står och hänger i centrumet, många byggnader är nerklottrade.

Bodde i två Helsingborgsförorter, Drottninghög och Dalhem när jag var ung. Båda var då en bra bit över 70 % invandrare. Flyttade så fort det var möjligt. Bilinbrott 5-6 gånger. En granne som spöade upp sin kärring minst en gång i veckan. En flickvän som blev antastad så fort hon gick ensam. Misär.

Dom bråkiga invandrarna åker vidare härifrån ganska snabbt. När den senaste familjen flyttade fick dom lov att hyra in industri/lik -sanerare för att städa ur lägenheten, kommunen som normalt sköter sånt (kommunalt hyresbolag så dom har avtal om städning via kommun) vägrade ta jobbet för att det var så illa. I den familjen roade ungarna sig bla med att kasta ner knivar från balkongen mot andra ungar som lekte nedanför, kallade alla tjejer/kvinnor som inte hade hijab för horor mm, snuten var där 2-3ggr i veckan pga störningar (ingen störningsjour här utan snuten tar hand om det när det blir för illa).

Eftersom de flesta blattar kommer från samhällen där det inte finns någon renhållning och inte tänker längre än dumheten och egoismen räcker är det oftast jäkligt skitigt överallt.

Ungefär som i de flesta bostadsområden med hyreshus, fast nån enstaka explosion/kraftig smäll då och då på kvällarna, diskmaskiner eller andra vitvaror som står på gården utanför balkongen, barn som hoppar, sparkar och urinerar på sagda vitvaror, samt en del högljudda personer, bilinbrott och tonåringar med huvtröja som tittar argt på en.

Högljutt, allt skräp ligger halvvägs till soprummet då folk inte orkar bära det hela vägen så bara släpper det, omöjligt att få tvätt-tid, när man väl tvättar så får man sitta i tvättstugan i 4 timmar så inga kläder blir stulna, billarmen går hela nätterna på parkeringen för det roligaste som finns för fulla 16 åringar här är att gunga igång så många billarm som möjligt.

Rök-/matlukt i trappuppgången, arabkärringar som tjattrar på gården dagarna i ända och busiga ungar...

Galler på fönstren till varje lokal som inte är en bostad, eftersom det blir inbrott annars. Inbrott i lokaler som av någon anledning inte har galler mer eller mindre varje vecka (inte i varje förstås, men någon). Polis som cirkulerar området relativt ofta. Väktare som patrullerar. Stora MENA-gäng (enbart män) som står och hänger på strategiska platser och blänger på förbipasserande eller diskuterar högt och livligt på arabiska, gärna med personer som befinner sig typ ett halvt kvarter bort. En hög andel slöjkvinnor och ett mindre antal burkakvinnor. Småbarn slipper dock både slöja och burka, såvitt jag kan se. Många barn som springer omkring och lever rövare utan att någon säger till och utan att det är uppenbart vem som är ansvarig förälder. Ungdomarna beter sig ungefär som sina äldre förebilder men mer könsblandat, å andra sidan även mer högljutt, fysiskt och med olika obsceniteter som specialitet.

Mycket klotter och skadegörelse. Skottlossningar någon eller några gånger per år. Busstrafik som ställs in då och då pga stenkastning eller bakhåll, bilbränder varje vecka, grillande varsomhelst och närsomhelst utomhus, inget ställe är för dåligt. Åka buss är en rätt seg upplevelse i dessa områden, alltid något strul på nästan varje hållplats, folk som inte kan eller vill betala, käftar med chauffören och håller på. Trafikvettet lämnar överhuvudtaget en del att önska, mycket busåkningar med mopeder och en del stulna bilar och det kan parkeras kreativt. Relativt mycket rån, särskilt av taxichaufförer och ungdomar, vad det verkar. Inte ens glassbilen går säker.

Finns förstås även en massa trevliga människor och som en del nämnt är de trevliga ofta mycket öppnare än vad svenskar är och kan bjuda in nästan en komplett främling på middag helt spontant. Har själv aldrig blivit direkt hotad men upplever ofta en hotfull stämning och ännu oftare en obehaglig stämning, men kanske beror det på att jag är svensk och har andra preferenser för vad som känns tryggt och trevligt än majoritetsbefolkningen i lokalsamhället. De bofasta svenskar man ser är påfallande ofta uppenbart alkisar eller förtidspensionerade med något handikapp, inte top of the crop som stannar i sådana områden direkt men kan agera transit för studenter och unga vuxna på väg mot bättre boende.

Otroligt stökigt och högljutt, trapphuset används som cykelrum-grovsoprum-rökruta-extra lekutrymme för barnen-ungdomsgård. Säger man åt ungarna i vänlig ton så blir man kallad för "jävla svenne". Allt som man inte har svetsat eller gjutit fast försvinner. Bara för att ta några exempel, låset till entrédörren är bortbrutet, innertaket och ljusarmaturen har dom brutit ned (nu ersatt), klotter i trapphuset, del av räcket i trapphuset bortbrutet, räcket i hissen bortskruvat, fönster krossade. Folk som kommer och går mitt i nätterna, kl 1-2 vardagar. Inbrott i förråd, går inte ens att förvara några tomburkar där utan att dom försöker stjäla det. Dunkar, bankar och skrapar i golvet/stommen, också det fortsätter till långt in på natten. Innergården är, så länge det är fint väder fullt med ungar, 10-15 stycken. Gapar och skriker så mycket dom orkar, seriöst, 8-9 åringar som tar i och skriker så mycket dom bara klarar av. För övrigt redan i den åldern vet dessa ungar att Polisen "inte kan göra något" det är vad dom säger själva i alla fall. Inte för jag har frågat, råkade bara gå förbi när ungen sa det. Att deras egna ungar eventuellt skulle kunna störa grannarna verkar inte finnas i deras föreställningsvärld. Säga åt ungarna "att leka lite tystare" eller liknande har jag aldrig hört från dom. Såg en unge (6-7 år) stå och pissa i rabatten, det är ca fem meter från ytterdörren.

Det skreks grejer, följdes efter, gjordes "slicka fitta" tecken så fort de trodde att jag var ur vägen. Även små 12-13 åringar höll på. Högg man någon av dem var de halare än fan och hade aldrig gjort någonting. En svensk tjej som rör sig i ett invandrarområde kommer att antastas i princip dagligen är min erfarenhet. Numera bor jag i ett svennebanan villaområde och varken min fru eller dotter har någonsin blivit antastad här medan mitt ex från den tiden nästan inte kunde gå från parkeringen till lägenheten utan kommentarer, ovälkomna inviter, könsglosor eller värre i ett typiskt invandrarområde (Helsingborgsförorterna Dalhem och Drottninghög). Jag är ganska säker på att det inte blivit bättre på de dryga 20-25 åren som passerat sedan jag bodde där.

Man känner ständig oro för att hotas, rånas, misshandlas eller mördas. Vidrig miljö. Trygghet existerar inte här. Skrik och skrän, lite som ett zoo faktiskt. Värst är det på sommaren med allt skrikande. Alla blattar skriker - män, kvinnor, barn, gamlingar, hundar, vildkatter och andra husdjur.

Häromveckan var det t.ex. ett gäng 10-åringar som ropade "fin flicka, knolla!" till min partner. Sällan det ropas så men den allmänna attityden, blickarna, kroppsspråket och så vidare hos den manliga befolkningen i alla åldrar räcker för att hon inte ska vilja vistas ute själv ens dagtid, än mindre kvällstid. Knappast någon miljö man skulle vilja låta döttrar växa upp i.

Trapphuset liknade bitvis en gigantisk sopstation med stanken som följde i dess kölvatten. Att nattsömnen besudlades av högljudda ynglingar, trimmade mopeder och i överlag ett sjuhelvetes oväsen (glaskross, mindre smällar och dylikt) var mer regel än undantag.

Det är inte så mycket våld och hot utan mest stök, höga ljudvolymer, blickar och allmänt skitigt. Varenda tunnel är det klotter i. Det körs gärna trimmade mopeder inne på gårdarna där ungarna oftast släppts lösa obevakade. Gärna höga hastigheter på småvägarna runtom. Har aldrig känt mig otrygg som man, men det kan ha att göra med attityden och inställningen. Det som stör mig mest är att det är skitigt och högt oljud.

En kvinnlig bekant sa dock till mamman till ett par arabiska gentlemän i nedre tonåren som kallat henne hora och beskrivit vad de skulle göra med henne ett par gånger för mycket, mamman nekade att något sådant var möjligt, sa att hon ljög och betedde sig lika hotfullt som sina små telningar. Antagligen inget som gav mersmak.

Grannarna har väldigt dålig respekt för varandra. Röker i hiss o trapphus, ungarna springer runt o skriker i trapphuset o lägenheten sent på kvällarna osv...

Jag har bott tillfälligt i Fittja och Bredäng. Den som påstår att stämningen är rolig och upplyftande i såna här skithål ljuger. Det är extremt deprimerande stämning särskilt under vintern. Lätt att känna att saker är mysiga och trevliga under 4 veckors sommarväder men på det stora hela en liten mardröm. Fult folk så långt ögat når kanske en och annan snygg persbrud, då hånflinar man inombords åt alla de här skabbiga männen som kollar in henne men inte har en chans. Går ca 1000 män på en snygg tjej där borta. Bor hellre med tråkiga svenskar där det är lugnt och där alla sköter sitt. Vill jag vara social och träffa folk så åker jag ner till golfbanan och träffar folk. Skönast är ute på öarna i Stockholms skärgård där det i stort sett är blattefritt men ändå hyfsat nära till stan.

Blattekids som hänger överallt. Folk kastar skit från balkongerna (bo ej på markplan) och folk skiter i andras boendemiljö. Fan fittan ovanför mig spelade liksom trumpet på sin balkong och kastade sina ciggpaket ner till mig. Bodde bara där andra hand som tur var. Gillade området i övrigt. Men avsaknaden av respekt var för stor.

På dagarna så tränger invandrade främlingar in sig på gården och grillar fastän de varken är medlemmar i BRF och det råder grillförbud där (skyltat) samt använder BRF:s klätterställningar och sandlådor,och på nätterna så ockuperar berikare bänkarna där de är allmänt högljudda genom att asgarva,spela musik och köra varv runt kvarteret på sina stulna mopeder.

Den märkliga känslan av att inte bo i sitt eget land längre. Man känner sig aldrig helt bekväm. Sandnegermusiken som strömmar ut genom fönstren på sommaren. Att man aldrig får glömma att låsa fast allt med jättelås för en enda miss så ryker grejerna. Att bli bemött på ett hotfullt sätt av berikargängen utan att de uttalar något hot verbalt. Men har man varit med om det så förstår man. Folk som är klädda som Usama Bin Ladin som står på innergården och mässar islam. Sopor överallt där sopor inte ska vara. Rökning inomhus i trapprummet. Polisen är där flera gånger om dagen. Letar efter folk, hämtar folk, stoppar bilar. Piketen ibland. Att sandnegrerna pratar så jävla högt och låter så arga hela tiden. Små ungar som springer lösa ute helt oövervakat i timmar. I synnerhet somalieungar små nog att knappt kunna gå. Hur extremt hotfullt det kan bli om man råkar promenera in i ett möte mellan gängkriminella eller på en plats de vill ha ifred. Att det sker väpnade rån, skottlossningar och mord alldeles nära huset där man bor. När man hör skott håller man sig borta från fönstren, i sitt eget hem, det är inte på film. Olika lokala samhällsinstitutioner fungerar sämre och sämre. Berikare tar över olika roller där och diskriminerar aktivt mot svenskar.

Min personliga teori är att man är mer på spänn i förorten och till slut blir man en fight/flight-hormonjunkie. Svårt att slappna av fullständigt, obekväm om dörren är olåst, är mer vaksam på ljud utanför, kollar genom kikhålet i dörren om folk befinner sig i trappuppgången, varje gång man passerar mer än en person utomhus när det är mörkt så förbereder man sig mentalt för att man kanske måste slåss, etc.

Sopor, högljutt, vandalism, sopor, sopor, sopor och ännu mer sopor som står och stinker jävlaranamma i trappuppgången.

Nu var det över 10 år sedan jag bodde i en förort men vad jag minns för specifika events är bland annat knivmord precis utanför min port och en bomb (ej bilbomb, äkta bomb) som smällde på macken över gatan. Det pågick även drogförsäljning av araber(kurder, turkar...?) i porten. Bostadsrätterna runt omkring fick sig fina inhägnader så att man behövde nyckel för att ta sig in till dom gårdarna. När jag bodde i min hemstad var det inte något som förvånade mig, när jag var tillbaka på besök var det dock chockerande att se. Många fler bostadsrätter hade fått sina gårdar inhägnade, en syn som jag inte hade sett i någon annan svensk stad. Min kusin, en liten, smal, tjej, bodde förövrigt ensam i Seved. Hon blev aldrig antastad eller våldtagen men hon flyttade så snart hon kunde. Tydligen skedde det ganska jobbiga saker där, konstiga smällar, skrik, drogförsäljning, misshandel, hot och sopor överallt. Min bror bodde även han i ett väldigt invandrartätt område och en dag hade han inbrott, tjuven hade tydligen haft tid att bajsa på balkongen innan polisen kom dit.

Gårdarna kan vara fulla av sopor, cyklar stjäls, tvättider kan inte respekteras, soprummen ser ut som ett bombnedslag. Ungar ränner ut och in och spelar fotboll dygnet runt - sommartid.

Jag bor inte i någon förort, men jag bor granne med en arabkvinna i 30-årsåldern. Hon tvättar alltid mitt i nätterna och vid tretiden brukar det börja centrifugera. Efter midnatt börjas det pratas högljutt på balkongen och smällas i dörrarna. På nätterna ska det även möbleras om för det släpas möbler fram och tillbaka i lägenheten. Varje natt ska även dom skjutbara glasen i den inglasade balkongen skjutas fram och tillbaka ungefär 200 gånger. Dom flesta fungerande svenskar som har ett jobb att gå till skulle aldrig kunna leva i förorten.

Jag har bott i en (och bor i dag nära en) stadsdel som är kraftigt invandrardominerad. Man ser ständigt polisbilar med blåljusen påslagna. Under Husby-kravallerna så läste jag om att bränder även pågick här i min stad, varvid jag gick ner till den invandrartäta stadsdelen nära mig och fick direkt se ett gäng 14-åriga Zoomalier som sprang runt och satte eld på bilar. Mångkulturen gör onekligen Sverige till ett väldigt "spännande" land.

Nej, det är det inte. Kristna irakier (och andra kristna från Mellanöstern) sticker också ut i brottsstatistiken. Det är således inte Islam som är problemet i första hand.

Sen kan jag tillägga dygnet runt terror av alla möjliga motorfordon som körs utan ljuddämpare och på ett apbetonat sätt, senaste veckan var det dessutom ett par 10åriga apor med kniv som försökte mucka.

1 av tio är svenskar. I princip bara utländska röster. Dom gillar att grilla när det är fint väder. Barnen är högljudda och har ingen disciplin. Det känns som att hela Sverige är utländsk. Jag var på gymmet; 19 av dom var invandrare och jag ensam svensk.

Som några andra här så undrar jag också över sopor i trappuppgången. Saknar somliga invandrare luktsinne eller hur fan tänker dom? Ständiga felparkeringar/dubbelparkeringar är också ett gissel! En negerkärring i huset bredvid har alltid balkongdörren öppen så alla ska höra hennes afrikanska musik. Ibland är det en arab som hakar på och då blir det lite tävling. Det verkar ändå vara stor omsättning på "flyktingarna" och stundtals är det tyst och lugnt tills nästa familj flyttar in.

Flyttade till ett invandrartätt område efter gymnasiet, men stod bara ut i ett par veckor innan jag begav mig därifrån. Gårdsfester med skrikande svartingar utanför fönstret fram till småtimmarna varje kväll fungerade inte när man skulle upp tidigt och jobba.

Bodde som liten i ett område som var ett riktigt white trash-område i en mindre stad i slutet på 80-talet, men vi svenskar där respekterade varandra och hade det bra. Sen kom massinvandringen och i vårat område öppnade dom flyktingförläggning och dom tomma lägenheterna fylldes snabbt med pack från mellanöstern. Svenskarna flyttade en efter en och till slut var det outhärdligt att bo där, rån, våldtäkter, misshandel, hot, stölder, skadegörelse, allmännt otryggt helt enkelt. Efter några år flyttade även vi tack o lov. Men minnena sitter i än, och när dom öser in 100 000 nya mena-pack varje år då undrar man hur fan dom tänker. Jag skulle gärna velat se politikerna som förespråkar mer invandring bo där utan sina säpovakter, det hade varit en kul syn men det kommer aldrig hända. Dom sitter tryggt i sina fina villor i Danderyd och Lidingö.

Så här i efterhand är det hemskt att titta tillbaka, det var så lätt att som barn smittas av ghettojargongen som små invandrarkids med Blood in blood out som favoritfilm förde med sig. Det räckte med att ett fåtal dåliga element placerades i närheten och sedan strök alla med, dom som förut var så skötsamma blev små monster dom med. Svenskarna är minoritet i grundskolan här sedan slutet av 90-talet/början av 2000-talet. Blev ofta kallad svenne i 1-9:an vilket lärarna skiter fullständigt i, PK som dom är. Sa man blatte tillbaka var det rasistiskt och hets mot folkgrupp på plats. Här i Skäggetorp är det bl.a anlagda bränder, rån mot butiker/pensionärer, våldtäkter och stenkastning mot polismän. Även ett och annat mordförsök om året.

På somrarna har ungdomarna ofta tråkigt och åker runt på sina trimmade mopeder mitt i natten och för oväsen, bränner bilar emellanåt och har lite allmänna upplopp. Småbarn(tänk typ 12-13) säljer droger relativt öppet på gatan. Det är nästan så att man vet när sommaren är på ingång när man blir väckt av polishelikoptrar och brandlukt.

Det är så förbannat smutsigt överallt, och allt är dåligt skött men det märks att det spenderas mycket pengar här för allt är mycket nyare än i "svenska" kvarter. Helt ärligt så vore det bättre här om det inte smutsades ner överallt. Tvättstugan smutsig, grovsoprummet smutsigt, källaren smutsig, gården smutsig, sopstationerna nerskitade med saker som alltid ligger utanför. Jobbigt med arabmusik och bönemusik ganska ofta. Annars är invandrarna förvånansvärt tysta, det är mer White Trash som spelar hög musik här på nätterna och mitt på dagarna. Sen tittar alla snett på en som svensk här som att vi inte hör hemma, haha. Men även svenskarna är lite instängda troligtvis pga att de blivit så i detta området.

Jaså, vad jag har fått uppleva så är det många som pissar och skiter i trappuppgångarna. Speciellt i hissar. Och mängder med sopor utanför ytterdörrarna. Dom är nog vana med att göra detta i sitt hemland så dom tar med det till Sverige helt enkelt. Ett annat tillfälle var i höstas då vi var några som gick på stan. Gick förbi negertäta områden och där stod ungar och pissade från balkongerna, var 2-3 meter från att träffas av negerpisset. Förmodligen rätt vanligt i negerländerna antar jag. Skiter i att använda toan, bättre att pissa ner på gatan istället. Roligare om man träffar folk också. Bor man i negertäta områden så är det lätt hänt att man hör någon blattekärring som åker på däng genom väggarna. En polare till mig fick höra grann-kärringen bli dängd 1-2 gånger i veckan (dom var muslimer). Till slut lät det som att hon skulle bli mördad. Då ringde han snuten.

Hemskt. Spottloskor, Svennehora, Svennejävel osv. är vardagsmat. Blattarna skriker efter min tjej när hon ska gå till tuben. "Svennhora" "Fitta" osv. Självklart med den obligatoriska spottloskan. Det man måste förstå är att blattarna (inte alla såklart) hatar svenskar och att de vet att det är de som styr. Att gå ner till butiken sent är inte att rekommendera. Framför allt inte på sommaren då de ska kravalla och driva runt i sina flockar. Blev påhoppad förra året och det vara bara tur att jag lyckades nerkämpa den första idioten vilket köpte mig tid att ta mig därifrån. Numera ses även ISIS:s rekryterare spatsera på gatorna vilket ger lite extra krydda på tillvaron. Världens sämsta poliskår är självklart inte till någon nytta överhuvudtaget liksom våra sopiga politiker. Avskyr snuten och politikerna på samma nivå som blattarna. Hade jag kunnat hade jag självklart flyttat vilket jag kommer göra så fort som möjligt.

Jag har erfarenheter från Hovsjö i Södertälje, Vårbygård söder om Stockholm, Alby söder om Stockholm och lite andra ställen i Sverige. I Hovsjö var det helt enkelt inte någon mening med att låsa bilen, eftersom det flera gånger i veckan var någon/några som gick in i bilen och kontrollerade om det fans något värdefullt där. Låste jag bilen så slogs fönstren sönder. Vid två tillfällen fick kompisar till mig sina bilar stulna, min bil var så gammal att de inte ville ha den. I Vårbygård blev mitt barn rånat av några lite äldre ungdomar, mitt barn var ca 4-5 år vid tiden. Försök till inbrott i lägenheten min, någon som bröt ned brevinkastet (då skrattade jag eftersom glaset som sitter framför namnet gick sönder och skar personen, det var blod i hela trapphuset). Urin i trapphuset var vanligt, spyor i trapphuset var inte så ovanligt. Att använda soprummen gick inte, mycket skräp kastades utanför. Tror att det hade att göra med att hyresgästerna skickade sina barn med sopor, även mycket unga barn. Det var helt omöjligt att ha en cykel tex om den inte förvarades på balkongen, samma med barnvagnar eller andra saker. I Alby var det en pyroman som härjade och tände på i sophusen någon gång i veckan, polis brandkår och sirener och en massa oljud. Om du har barn i skolåldern är det normalt sämre skolor i dessa områden, mycket våld och är det en svensk flicka som ska gå i skolan, blir det mycket sexistiska påhopp. Men OK det var intressanta ställen att bo på om man är road av sådana händelser.

Nackdelar: Håller med ovanstående inlägg om att allt är smutsigt och/eller förstört. När man går runt därhemma är det helt omöjligt att hitta ett ställe där man inte kan se en massa tidningar eller trasiga leksaker eller en sönderslagen låda eller sopor som någon bara dumpat, om dessa sopor åtminstone ligger bredvid sopnedkast/återvinningsstation är det ju åtminstone hälften rätt, men ibland lyckas folk visst inte ens med det. Rulltrappor osv. som finns runt affärsområden/centrum går ideligen sönder på grund av att tuggummin och papper hamnar i maskineriet. Mer sällan, men det händer, ser man till synes oprovocerat hot/våld (eller snarare hot/våld utan större provokation än att en person råkade titta på en annan). Språket är ofta ett man inte känner igen, då menar jag både att folk talar alla möjliga språk samt att det går att se affischer och skyltar med text på turkiska, arabiska, ryska osv. beroende på vilka som bor i området. Själv har jag inga problem med just detta men det finns folk som har det. Däremot med den musik som ofta hörs spelas alldeles för högt, inte språket i den utan den obehagliga ickemusikaliteten som viss utländsk musik verkar ha. Affärerna är ofta under all kritik, även de onödigt smutsiga och ofta oordnade. Kanske är det för att genomsnittskunden kommer från ett kaosland och gillar det på det viset, kanske för att den genomsnittsanställde är från orten och därför inkapabel att hålla ordning. Mest troligt för att ingen bryr sig så länge folk köper, och det gör de ju. Nattlivet, eller snarare saker att göra efter solnedgången, pendlar mellan obefintligt till obehagligt beroende på ort. Det finns en skarp skillnad mellan de få förortskrogar som finns i de områden där invandrare dominerar, och de som ligger i andra områden. Inte för att det är så superbra i svenskdominerade förstäder, men ändå. Däremot kan man vara i stort sett säker på att kunna få tag på stapelsnabbmat t.ex. pizza, kebab och till och med hamburgare. Man ser ofta okopplade hundar (typ pitbull och liknande) vandrandes runt och då kan man bara hoppas att ägaren åtminstone är i närheten. Han kan mycket väl vara c:a 80 meter bort och ha noll koll på vem jycken för närvarande biter ihjäl. Gångvägar behandlas likvärdigt med bilvägar. Fördelar: ...relativt billiga bostäder. Fruktaffärer är ofta av hög kvalitet (eller åtminstone hög prisvärdhet).

På mitt område har vi stora problem i vissa portar där det bor nyimporterade invandrare, de gör vardagsrum av trapphuset vilket är strängt förbjudet på grund av brandkårens bestämmelser vilket dom skiter i, när de sitter där klockan tre på natten halva familjen och skriker ja då ekar det i hela huset eftersom betongen som huset är byggt av leder ljud och det blir ett stort störningsmoment för alla i huset. Det kommunala bostadsbolaget vågar inte vräka dom eftersom dom oftast blir våldsamma vid minsta klagomål. Sedan har jag haft grannar som levde runt som fan med misshandel och våldsamma lekar som oftast spårade ur där hela möblemanget gick i flisor. Jag klagade kanske 30 gånger de 4 år som de bodde här utan resultat. Jag ringde polisen utan att något hände. Medan en vanlig svensk White Trash familj som bråkade lika mycket som menafamiljen gjorde blev vräkt. Vi har invandrare på området som helst ser att dessa nyimporterade invandrare helst blir utvisade för även dom känner sig hotade av dem. Vårt område hade gått långt i källsortering, detta projekt fick avbrytas när invandrarna blev fler och de kan inte ens lära sig hur man slänger sopor i en modern sopstation som finns på området. Vad vi behöver igen är de klassiska sopnedkasten i trapphusen, men dessa är bortbyggda och i stället börjar skogen bakom vårt område bli en soptipp. De slänger miljöfarligt avfall i skogen, och hyresgästföreningen har ständiga möten där många invandrare är, utan resultat, det går bara inte in. Bostadsbolagen måste vara stenhårda, annars går det åt helvete med bostadsområdena.

Man ser direkt när mångkulturen kommer till en ort / ett hus. Man slänger gärna skräp på stället. Såg en MENA familj i Mariefred förra sommaren, äta picknick på gräsmattan vid Gripsholms slott (Slottet är från 1500 talet och har högsta klassningen vad gäller byggnadsminne och väldig unik kulturmiljö som man lägger ner massor med pengar på att hålla i toptrim) , 2 h senare låg det blöjor och andra sopor i drivor där dom hade suttit.

Det är helt omöjligt att som svensk flytta till en invandrartät ort och inte bli utdömd som en svenssonutböling som ska mobbas och örfilas. Det var så i mitt fall. Den enda anledningen att de till slut lät mig bli var tiden som gick. När jag bott i området en längre tid lärde jag känna den ena och den andra och fick någon form av acceptans men aldrig respekt, de var ju ett så himla starkt "brödraskap" som växt upp tillsammans i betongen. De visade verkligen hur tufft livet och dom var, men i verkligheten fick de alla möjligheter.

En kompis bodde i en förort med nästan bara invandrare för ett par år sedan, han flyttade där ifrån när ett gäng på 8 blattar spottade hans flickvän rätt i ansiktet när hon gick förbi, helt oprovocerat.

Och tydligen ser dom fastighetsskötarna där som sina slavar. Satt ett gäng feta araber på en gräsmatta och hånflinade när de gick förbi o sa här kommer våra slavar. Sa det på arabiska men en av fastighetsskötarna kan arabiska. Tydligen ser dom svenskarna som sina slavar för att dom jobbar ihop pengar till dom.

Nej vänta nu.. Det var så det var INNAN det blev som det blev, ursäkta mig. För att vara lite mer sanningsenlig kan jag säga att det var jävligt smutsigt, nedskräpat och skrikit. Det första man möttes av på morgonen var den äckliga stanken som ständigt hängde över kvarteret och romernas trevliga "Heeeej heeeeej!" så fort man närmade sig tunnelbanan. Vissa dagar ville jag döda folk. Dock har jag inte hamnat i konflikt med någon. Kan bero på att jag varken ser ut, är eller beter mig som en typisk svensk. Med andra ord.. Det är riktigt jävla skit.

Men en av de största nackdelarna: Bristen på tjejer. Det finns inte tjejer. Man kan glömma att träffa en invandrartjej. Tänker inte ens gå in på det. Familjer med svenska flickor flyttar, de behandlas så dåligt. De som är kvar överöses av hyenor som genuint kommer sticka kniven i dig om du försöker konkurrera. Som svensk kille kommer du förbli oskuld till du flyttar. När jag flyttade in till staden i ett mycket bättre område hade jag efter några månader haft 4 flickvänner, fina svenska tjejer. I förorten hade jag bara sett dom på bild. (förutom en)

Jag glömde en annan liten pittoresk detalj; vi har två klassiska byfånar, sådana som försvann för uppåt ett sekel sedan i den svenska vardagen. Det är en utvecklingsstörd kille i 30-årsåldern som går runt och babblar på arabiska, men med ett talfel, så de andra araberna inte heller förstår honom helt bra. Tills att den lokala butiken slog igen förra året hängde han alltid där och skulle "prata" med alla kunder, blev dock ständigt tillsagd av butikens ägare. Den andra är en kvinna i 40-årsåldern, bryter kraftigt, har mellanösternutseende och verkar vara schizofren eller psykotisk eller något liknande, för ibland går hon bara och stirrar extremt intensivt på folk hon möter, ibland skriker hon hysteriskt åt folk och ibland går hon runt och gapar för sig själv.

Utomordentlig analys! Så är det för mig också. Jag växte upp helvitt på ett par olika ställen, flyttade sen till en förort (en av de s.k. no-go-zonerna), och flyttade sen till helvitt igen. Åren i förorten förändrade mig kraftigt, och tror jag, permanent. Innan jag flyttade till förorten var jag lugn och anti-våld. Sen kom åren i förorten och upplevelserna där. Numera håller jag alltid koll på alla runt mig och är alltid redo att försvara mig om det behövs. Går alltid beväpnad även i helvita områden eftersom jag är van att något kan hända helt oväntat. Den dagen man lämnar vapnen hemma är den dagen man behöver dem. Förr betraktade jag ett bråk eller en kaxig person ungefär som skolgårdsgruff. Bara om det eskalerade under en längre stund kunde det vara något att ta på allvar. Man kunde lätt gå därifrån om man ville under tiden det eskalerade. Min inställning var att blir det bråk så går jag därifrån. Ingen fara. Oftast är det bara några som är fulla som tjafsar och knuffas lite, typ. Efter åren i förorten ser jag minsta antydan till något som en överhängande risk att det ska eskalera på några få sekunder till att jag blir allvarligt skadad eller dödad. Jag är alltid mentalt förberedd på att gå från noll till att använda dödligt våld på några sekunder om det krävs. Och nej, det är inte fantasier som lett till detta utan jag har på riktigt befunnit mig i farliga situationer. T.ex. med morddömda gängkriminella som fick för sig att göra upp precis när jag kom runt hörnet. Jag har också klarat mig undan gängöverfall (5-6 sandnegrer mot mig ensam) med blotta förskräckelsen. Hann låsa in mig och de sparkade på dörren ett par sekunder efter att den gått i lås. Hade det varit nu och de hade trängt mig så jag inte kom undan så hade jag utan att tveka en sekund tagit till vapen och använt dödligt våld. Ingen jävel rör mig och jag tänker inte vänta och se om de bara tänker hota eller om de tänkte skada/döda mig. Har blivit seriöst mordhotad av ett kriminellt gäng efter att jag var dum och naiv nog att gå till polisen en gång i början. Sen lärde jag mig att aldrig ha med polisen att göra igen även om jag blir utsatt för brott eller ser ett brott genomföras. Antingen håller jag mig undan om det går, eller så är jag polis, åklagare, domare och bödel själv. Någon advokat behövs inte. Numera backar jag inte för någon. Aldrig obeväpnad, aldrig backa. Alltid hämnas alla oförrätter på egen hand eller tillsammans med allierade. Gå hur långt som helst om det krävs. Innan jag flyttade till förorten var jag som sagt lugn och anti-våld. Sen kom åren i förorten och upplevelserna där. Jag känner inte att jag riktigt passar in någonstans längre i Sverige efter det. Förorten hatar jag och jag vill spränga skiten åt helvete. Men i helvita områden känner jag mig som någon sorts gängkriminell mentalt och väntar dessutom bara på att de områdena ska förstöras också av massinvandringen. Som du säger: "Då kan det bli svårt att komma tillbaka till helvita områden. Ungefär som med folk som suttit i fängelse och inte kan återacklimatisera sig.

Det är dåligt att bo där. Lugn och ro kan man glömma och det är en konstant otrygghet i den atmosfär som skapas av invandrare. Rätt vad det är så kan det bränna förbi en bil i 100km/h på en 30 väg. Hade jag varit invandrare så hade jag skämts för att "tillhöra" de horder som går runt och kaxar/förstör Sverige.

Att "vita" tjejer blir antastade i invandrartäta områden med extrem frekvens och grovhet. Det är en viss skillnad på att folk ropar "Good damn" mot "whore" och "slut" eller blir hotad med våldtäkt som i La Femme de la Rue och våldtäktsstatistiken talar sitt tydliga språk om vilken kontext man skall sätta det i.

Haha, det hade jag helt glömt. Det kunde bränna förbi en bil i 100 km/h till och med på gångvägarna där jag bodde. Ibland var det gängkriminella som flydde från polisen, men ibland var det bara sandnegrer som tyckte det var kul att köra fort lite varstans. Fy fan vilket liv att bo där.

Tack, känns skönt att någon annan känner samma sak. Det här är vad integration innebär för svenskar. Förorterna är inga bubblande kittlar av kultur som hela tiden svämmar över av innovation och nya idéer. Svenska förorter är bara avancerade flyktingläger för människor som inte hör hemma någonstans.

Runt nyår går de runt och kastar smällare in på folks balkonger och de prickar gärna ett och annat fönster när de lirar fotboll. Då och då ser man blattegäng slå sönder bilar med bollträn och järnrör och relativt ofta hovrar helikoptrar över taken här. Ibland är insatsstyrkan här och stormar lägenheter men annars är det ganska lugnt.

1. Sopor överallt. Då menar jag också ÖVERALLT. Det luktar död och elände 24/7. 2. Ungar som står och skriker allt vad dom kan 24/7 samtidigt som deras morsor försöker få tyst på dom genom att skrika precis lika högt. 3. Ingenting fungerar som det ska. 4. Skadegörelsen. Du har extrem jävla tur om du hittar någonting som inte är i 10 delar. 5. Saker blir stulna hela tiden. Du måste i stort sett ta med ALLT in i lägenheten annars är det kört. 6. Blattarna kör som galningar. Efter ett år så tappade jag räkningen på antalet bilolyckor/mopedolyckor. Vet att två barn blev överkörda och dog på knappt ett år. 7. På sommaren så var det arabisk musik 24/7 från vartenda jävla fönster och på den absolut högsta volymen. Ringde och klagade säkert 50+ gånger men det blev inte bättre. Jag råkade aldrig ut för någonting våldsamt men det är nog också för att jag är lika stor som ett utedass och ser rätt läskig ut. Vet däremot andra svenskar som blev rånade och misshandlade ganska så ofta. Dessa flyttade också därifrån snabbt som fan. Näe, att bo i en förort med mycket invandrare var inte direkt någon höjdare. Jag behövde aldrig åka till skansen för att titta på aporna. Det var bara att gå till fönstret och ta en titt ut på gården...

Man måste förstå att invandrartäta förorter är de sämsta platserna man kan bo på i Sverige (med undantag av tiggarnas kåkstäder, men de räknas inte). Även om man plockar fram det värsta exemplet på gammal bruksort, inavlad byhåla eller avlägsen tvåvägskorsning så är de inte på långa vägar så jävliga som förorterna.

Det kan vara värre. Jag har försökt lindra beskrivningarna i mina inlägg för att inte riskera att överdriva. Jag upplevde några andra riktigt jävliga saker där jag bodde. Riktigt, riktigt jävliga. Fy fan vilket hat jag känner inom mig pga dem, rent jävla hat. Men det är enskilda händelser och jag vet inte om de är representativa. De är betydligt grövre än vad andra här har beskrivit så jag antar att de kanske inte är representativa. Om du frågar mig så nej, många av dem klassar jag inte som människor. Några var trevliga ska erkännas och jag önskar dem allt gott. Men de flesta tror jag trivs i skiten ärligt talat. Om inte annat så hatar majoriteten av dem svenskar innerst inne. Ju mer och ju längre man har med dem att göra desto mer svenskhat pyser det fram som de inte lyckas dölja.

Men du kan prova att sitta inne i lägenheten med 10-15 gängsandnegrer i trapphuset hela kvällen och långt in på natten och höra hur det bankar och rycker i lägenhetsdörren när du har lagt dig för att sova. Varken polisen eller störningsjouren behagar dyka upp när man ringer. Detta upprepas flera gånger per år. Några kort på en estetiskt tilltalande tunnelbanestation är jävligt irrelevant då. Eller så kan du prova att sitta inne i lägenheten samtidigt som stora sandnegergäng eldar bilar utanför fönstret och kastar sten. Polisen har retirerat av rädsla och kommer inte dyka upp igen förrän gängen har gått hem bortåt morgonen. Om något händer så kommer inte ambulansen eller brandkåren våga sig in på området. Det blir knappt en notis i tidningen och alla äckliga 7-klöverröstare skiter fullständigt i dig och ditt hem. Det enda de klagar på är att de fina invandrarungdomarna saknar fritidsgårdar. Några kort på en estetiskt tilltalande tunnelbanestation är jävligt irrelevant då. När det är ditt hem som är där mitt inne i fiendeland och du är helt övergiven av dina egna så känns det inte på något jävla sätt likadant som att åka förbi eller titta på några jävla foton på en estetiskt tilltalande tunnelbanestation. Fy fan.

Bilar som brinner, byggnader som brinner, skottlossningar, sirener, skrikande ungar, mopeder utan ljuddämpare, konstiga explosioner på nätterna, inbrott, allmän paranoia. Sammanfattar min tid i ghettot ganska bra.

Stökigt i form av bråk, polisen kommer stup i sju mm. Stökigt i form av skräp & sopor som inte kastas där dom hör hemma, gamla möbler som bara dumpats bredvid soptunnorna (om dom ens bryr sig om att släpa dom så långt, hamnar för det mesta direkt utanför porten), om det inte vore för att jag inte vill avslöja vart jag bor så hade jag kunnat slänga upp bilder på våran "trevliga" sop-byggnad och soporna spridda längs vägen, i buskarna och runt portarna. Dom få hissar i området som fungerar stinker piss & avföring osv Högljutt i form av ständigt skrikande och gapande från tidig morgon till sen kväll/natt, "musik" som allt som oftast spelas på hög volym till 2-3 på natten (och det är ju inte direkt "svennemusik" utan den ganska karakteristiska mena musiken). Det går inte att lämna nånting som kan forslas bort med muskelkraft utan att kedja fast det (tom utemöblerna på uteplatsen var vi tvungna att kedja fast, inkl grillen och hela köret) för då är det borta. Busskurer, hissar, trappuppgångar mm är antingen sönderslaget eller nedklottrat (eller båda), portdörrar med glasrutor byttes mot varianter med mycket mindre glas och glaset ersattes med armerat glas för att försöka stävja det. Inbrott i källarförråden skedde i stort sett veckovis. Olika kvarterslokaler mm fick antingen sätta galler i fönstren eller finna sig att bli länsade regelbundet. Containrarna vid sop/återvinningsstationerna sattes i brand regelbundet Och detta skedde inte ens i nån större förort, utan i en ganska liten stads "förort".

De klippte låset till containern där affären i området lagrade sina nyårsraketer. Smällare för en halv miljon stals. Då var det bra fart på nätterna ett tag Hela bombtårtor sköts av i trapphusen och minst en bil per dag brann i flera veckor. Att ingen dog den vintern var ett under.

I trappuppgångarna stinker det alltid av mat eller cigarettdoft. Kidsen är extremt högljudda och ohyffsade. Jag har efter mer än en månad inte sett en enda somalier --eller för den delen män av annan härkomst-- gå till jobbet på morgonen. Somaliekvinnorna går och drar i området om dagarna utan att göra något produktivt alls. Återvinningsrummen ser ut som om en bomb briserat - Det finns inte en tillstymmelse av ansträngning för källsortering bland dessa människor. Skräp överallt. Tvättstugan är alltid ockuperad, trots bokningssystem; invällarna har lärt sig att proppa låsen med papper för att komma och gå som de vill. Och för att vara den: Jag fick min cykel stulen efter bara tre veckors boende i det här gudsförgätna området. Jag har aldrig sett mig som rasist innan, men jag tappar tron på dessa individer när jag får uppleva first-hand vad de går för... Till er som funderar på att flytta till ett utanförskapsområde vill jag bara säga: Välkommen till ert nya Sverige!

Är man en svensk tjej i förorten så är man väldigt utsatt, man kan bli lockad in i bilar av 6 somalier som säger att du är bjuden på fest och undrar om du vill följa med. Sedan kan man bli våldtagen. Vilket hände en kompis till mig.

En mycket nära vän till mig bor i ett område där majoriteten är Mellanöstern invandrare och enligt honom hade han aldrig någonsin bott där om han inte haft bil, så han kan ta sig till och från jobbet och hämta/lämna sambon och handla. Där bränns det dagligen dagis, bilar, soptunnor. Det klottras och "hängs" överallt av framtidslösa ungdomar som många beskrivit röker i trappuppgångar, trakasserar "svennar" varje chans de får osv. Rån och knivinblandade brott hör till vardagen där, är mer ett undantag om det går en dag utan något sånt. Tycker ärligt talat synd om honom men han har inte så mycket till val, han pluggar och flyttade från en annan stad och fick ta det han fick tag på. Han beskriver det hela likt ett litet "u-land" där vilddjuren härjar fritt och gör vafan de vill. Att gå utanför porten efter 22 själv kommer inte på tanken som svensk. Han var väldigt invandringsvänlig innan han flyttade dit och insåg verkligheten i dessa "ghetton" och hur dessa djurliknande primater beter sig. Han har sagt att efter plugget när han har en stadig inkomst osv. bosätter han sig hellre i Lappland i en is-igloo än att bosätta sig/bo kvar på ett sånt ställe där han bor nu.

Våldtäkt och misshandel är en del av vardagen. Man härdar sig. Till slut tar man sig an de jävla negrerna och då ångrar de att de flyttade hit till det gudomliga Svea rike.

Jag hade en flickvän som bodde i förort och hon såg bl.a. en naiv svensk tonårstjej som blev lurad till en lägenhet där det väntade flera utländska killar. Sedan fick folk som bodde där både se och höra henne komma utspringandes skrikande utan kläder. Man blir mycket riktigt avtrubbad om man ser mycket sånt. Och ja det händer ofta idag.

Född och uppvuxen i Gottsunda. Numera flyttat till huvudstaden istället. Bortsett från att man aldrig kände sig trygg och diverse invandrare som inte kunde sköta sig utan försökte starta bråk så råkade jag ut för följande större saker: - En cykel slaktad på delar, bara ramen kvar - Däcken sönderskurna på en bil - En bil uppeldad - Sen en massa småsaker stulna(kläder, skor osv) Kulturberikad...

Man stänger av, man skrattar när nån blir skjuten, för det händer skit så ofta. Har själv fått kasta mej i skydd när folk kommit med laddade vapen, så visst det blir vardag med rån, våldtäkter, och mord. Mitt psyke tog garanterat stryk av att bo i ghettot.

Oftast, av egen erfarenhet, så ser det knappast ut som ett renodlat ghetto (d v s vad man skulle kalla "ett ghetto" i USA eller Brasilien) i de här områdena. Det är ofta sopor lite överallt, en och annan sönderslagen/uppbränd bil ibland, men överlag ser det faktiskt inte så illa ut vid första anblicken. Anledningen till att det inte ser ut som renodlade ghetton beror mycket på att samhället öser pengar över de här områdena. Man städar upp efter drägget gång på gång på gång och håller byggnader och omgivning i generellt bra skick, åtminstone utåt. Skolorna är ofta i mycket gott skick, de har betydligt mer resurser än skolor med låg andel invandrare. Etc etc. Man kan alltså inte skylla sitt sviniga beteende på att man bor i misär eller att samhället skiter i en, för det är helt enkelt inte sant. Ingenstans läggs så mycket resurser som på dessa områden. Problemet är att en polerad bajskorv fortfarande är en bajskorv. Inga pengar i världen kan få dessa dysfunktionella skithål att fungera som det övriga svenska samhället. Folket är helt enkelt inte intresserade av ett civiliserat samhälle.

Jag har blivit beskjuten en gång och har även vaknat upp av ett hjärtskärande skrik mitt i natten, den killen blev knivmördad 50 meter från min bostad. Sen var det en tjej som tydligen blev indragen och våldtagen i buskarna precis här utanför också men det märkte jag aldrig. Polisen var och knackade dörr efteråt.

Jag är själv invandrare (muslim) och bor i Husby, högutbildad, och sanningen är ja, det är jobbigt att bo i Husby. Det är extremt mycket invandring från misslyckade länder (sandnegrer, negrer), och man ser verkligen gapet i sofistikation när man observerar dessa varelser. Jag blir väldigt förvånad om jag ser en blatte uppföra sig vårdat och korrekt. De är skrikiga, kaxiga, arroganta, uppkäftiga, helt enkelt hör de inte hemma här. Blatten blir väldigt väldigt arrogant och kaxig när han kommer till Europa, då de inte riskerar samma straff för missbeteende...

Är du Syrian, Irakier eller annan MENA-människa är det kanske ok att bo i invandrarförort. Är du däremot svensk lär du snart tröttna på att folk hela tiden pratar med varandra på 40m avstånd. Ständigt tjoande och gapande på språk du inte förstår. Trångbott är det säkert i lägenheterna, för ungarna körs ut så ofta som möjligt. Springer sedan runt och ställer till djävulskap, medan de arbetslösa föräldrarna får lite frid hemma. Går du ned till förortens centrum hänger där klasar med olika grupperingar, dock inga Svenskar. Kort sagt, det är lite som att vara på en misslyckad semester, och börja få hemlängtan. Synd bara att du redan är hemma och inte har någon annanstans att ta vägen.

Jag har sett det med, inte alla glor självklart, men alltförmånga från mellanöstern har detta aggressiva kroppspråk och ovänliga stirrande beteende. Jag har sett det många gånger då jag besökt olika förorter till Stocholm och Göteborg och tror därför att det inte är så lyckat eller helt lätt att bo där utan att ständigt stressas av detta.

Det intressanta är att jag rest runt mycket i världen och sett de lokala ghetton, och Husby och andra stockholmsförorter är rena rama överklass jämfört med de. Finns bollplaner överallt, centrum, butiker, bibliotek osv osv. Ändo klagas det så gränslöst mycket av dessa avskum. De är väldigt högljudda, skrikiga, väldigt oborstade helt enkelt. Men som någon sa, det beror på vad man gillar. Det är ju välidgt tyst i svenska områden, vilket kan liknas till gravplats. Men för sofistikerade, utbildade människor är det ingen lämplig plats. Om jag var statsminister skulle jag börja repatriera dessa avskum tillbaks till MÖNA.

Min tjej bor i ett invandrarghetto. Alltid stök, bråk och barnskrik från arabgrannarna ovanför till sent på natten. När hon satt ute på balkongen i helgen hörde hon skrik av ett får eller en get, sen droppade det ned blod från balkongen ovanför. Tydligen halalslakt på gång!

Det är ett rent HELVETE att bo i ett invandrartätt förortsghetto. Den som säger något annat intalar sig själv en lögn, enbart för att man inte har möjlighet att flytta därifrån. Alla som kan flyr. Även invandrarna själva.

Min sambo får inte gå ut utan pepparsprej efter kl. 20.00, samt så har jag lärt henne självförsvar och att akta sig för negrer. Tragiskt men sant. Sedan är jag givetvis inte rasist, men så ser verkligheten ut där jag bor.

Har själv bott i en förort med mycket invandrarare och ögon i nacken ska man ha som minst. Går man ut efter 21-22:00 så gör man det på egen risk med livet som insats. Prata inte och stanna inte upp om någon försöker tigga om en cigg av dig eller frågar om klockan etc.

Bott i Hjulsta/Tensta/Rinkeby i 3 år. Det är svårt att kategorisera stadsdelen som svensk alls. Jag ska försöka göra en liten summering. Nya företag öppnar titt som tätt, men stänger dessvärre ungefär lika fort. Det finns inga pengar helt enkelt. Det är svårt att tjäna pengar vitt som företagare (det som redan är tillräckligt svårt). Skottlossning i plural, bilbränder, inbrottsförsök, stölder, sexuella trakasserier och ofredanden, misshandel, hot, skadegörelse, rån, i det närmaste öppen droghandel... Ja, det är bara några av de upplevda. Många män tycker att de har en frihet i att beröra dig, tilltala dig otrevligt och dylikt - Om du som kvinna, inte är i sällskap med en man, eller klädd enligt muslimska ideal. Kvinnor som ser ned på, bespottar, tränger eller är rent utav fysiska mot kvinnor iklädda ex. klänning, en het sommar dag. Du märker att du är i en invandrartät, och framföra allt muslimtät förort på livsmedel. I affärerna finns översättningar till arabiska, det mesta i köttväg är märkt "HALAL" och där finns ett bredare sortiment utlandsimporterade varor, än svenska. Det är mer regel än undantag att det luktar Weed i tunnelbanan. När vi ändå talar om tunnelbanan -Du kan räkna med att du får en hel flock plankande människor bakom dig i tunnelbanespärrarna, och att ditt tåg blir försenat pga. "sabotage" eller "ordningsproblem".

SLUTA MED LÖGNPROPAGANDAN! Landsortskommunerna skriker efter skatteintäkter eftersom den yngre befolkningen flyr hembygden då det inte finns några arbetstillfällen, samtidigt som de äldre bor kvar och är beroende av äldrevård och annat, som finansieras av skatter, vilka sinar i och med "landsortsdiasporan". Det är dags att sluta med sådan här propaganda om att Sverige eller våra kommuner behöver invandring, eller människor. Välståndet växer inte för att fler människor flyttar in, det sjunker snarare om människorna är oproduktiva, något som invandrare i genomsnitt är (i jämförelse med svenskar). Hade fler människor inneburit högre välstånd så hade Indien, Bangladesh, Nigeria, Indonesien, Brasilien tillhört de rikaste länderna på jorden men så är det inte, gemene man i dessa länder är urfattig eftersom den genomsnittlige medborgaren i dessa länder är så oproduktiv = skapar inget att exportera = genererar inget välstånd in i landets ekonomi som kan fördelas på medborgarna. Problemet förvärras snarare av asylmottagningen ute i landsortskommunerna eftersom invandrarna är en nettoförlust, de konsumerar mer av välfärdssystemen än de genererar intäkter till det och därav växer problemet i välfärdssektorerna ute i landsbygden. Kommuner som lyckats visa på "vinster" ifrån flyktingmottagandet är sådana som fått tunga statliga subventioner, Sandviken till exempel. Det kan självklart vara en vinst om det finns arbetsgivare som skriker efter lågutbildad arbetskraft i till exempel gruvor, pappersbruk, skogsindustri men så är det nästan aldrig. Dessa brukskommuner är ofta uppbyggda kring någon sådan typ av produktion, en produktion som sedan avstannat vilket är anledningen till att de unga flyr orten in till storstäderna för arbete. En nettovinst för Sverige hade kunnat vara civilingenjörer och programmerare ifrån Kina, eller skickliga turismentreprenörer ifrån USA som kan locka hit fler utländska turister, läkemedelsforskare ifrån Indien. Alla typer av människor som i stor utsträckning hade skapat produkter att exportera för ett inflöde av utländska resurser in i vår ekonomi. Vissa invandrargrupper är företagsamma men detta är oftast genom kiosker, kebabhak, städfirmor - inget som kan exporteras till utlandet för att generera välstånd. Annat var det på 50-, 60- och 70-talen när invandrarna som då kom arbetade inom industrin för att tillverka produkter som vi sedan kunde exportera. Man kan alltså säga att kommunerna, och landet i sin helhet, behöver mer produktivitet, något vi inte får ifrån dagens invandring utan det vi får är raka motsatsen och en förvärrad situation.

Hatet som kokar i en när bussen vägrar att åka för att ett gäng tioåringar hotar att skjuta chauffören,eftersom han vill se biljett.

Det vi kanske inte tänker på är att de flesta av de områden som diskuteras i denna tråd är en del av miljonprogrammet, det togs fram för att möjliggöra en omflyttning av människor i Sverige från glesbygd till städer där det behövdes arbetskraft. I samband med det togs det även in människor från Europa, tex Italien, dåvarande Jugoslavien samt inte minst Finland för att jobba i våra industrier. Min familj var en av de många som mer eller mindre blev tvingade att flytta från Jämtland till Södertälje och till ett miljon område, detta skedde mitten av 1960 talet. Visst så krökade vi, visst det hände att man rökte på, det fanns grannar som hade alkoholproblem och dessa förde liv ibland på lördagskvällarna. Det kunde hända att man blev osams med någon och blev inblandad i slagsmål. Men! tjejerna fick gå i fred, även på kvällarna, vi störde inte någon/några som var ute och och tog en stillsam promenad, vi eldade inte upp några bilar. Vi trimmade mopeder och ibland åkte man dit då snuten tog en för trimning, det var ok, det är snutens jobb. Det jag inte förstår är skillnaden på oss vi som bodde i miljonprogrammen då och de som bor där nu. Då till och med polisen gör ut och säger officiellt att det finns 55 områden som de inte kan patrullera utan vidare. Det har blivit fruktansvärt ondskefullt nu med våldtäkter, mord och meningslös misshandel.

Hehe var på semester i Marocko för 1 år sedan, var lika där fick inte lämna hotellet efter kl 20.00 pga kriminella muslimer som rånar och våldtar allt och alla.Och nu får alltså kvinnor inte gå ut i dom svenska förorterna eller "no go zonerna" utan pepparsprej ,Sverige går nu under och islamiseras likt en sharia stat.

Detta. Lägg till otryggt att vistas utomhus (natt som dagtid), nedskräpat överallt där ickevita invandrargäng vistas, zigenare osv. Massvis med vandalisering osv, och i regel väldigt otrevligt.

Idioter som kör cross efter midnatt som låter värre än ett flygplan och idioter som ringer på dörren från entrén för att dom vill in till nån idiot som bor på samma uppgång men inte svarar och detta sker mest mellan 22.00-05.00 men händer även på dagen. Sen har vi massa "gangsters" som står utanför pizzeriorna och små andra butiker 24/7. Ska man handla på ica/hemköp/coop så ska man undvika att handla efter 19.00 för då befinner ca 25 blattar inne och utanför affären som gapar o skriker och glor på varje människa. Sedan har vi idioterna som inte kan köra eller parkera en bil... Detta är bara några av problemen.

Alla sorters problem som ni har skrivit om i tråden. Just nu och hela sommaren: svarta ungar som sitter på piskställningen och gapar och skriker till sent på kvällen. De kastar även stenar och bankar på balkongräckena. Nu finns det inte längre några igelkottar på gården och blommorna dog samma dag som kommunen började placera odjuren här. Usch!

En sak till som jag glömt. Deras avskrädesungar sparkar, slår och spottar på djur i en utsträckning som jag aldrig sett svenska barn göra.

Självklart inte. Det är rashets i äkta KKK anda som eftersträvas såklart. I träden ska de dingla. Kontrasten till dig, den ädle och gode anti-rasisten som sitter i sitt elfenbenstorn på Södermalm kan inte bli större. Som här påpekats, fördomar är en försvarsfunktion som fungerar helt utmärkt. Du är rädd för att skatterna inte längre ska gå till invandring med invandrarområden och asylentreprenörer. Jag är rädd att du är fullkomligt sinnessjuk. Detta från en som tyvärr bott i ett av Sveriges 55 no-go zoner 2007 med bilbränder, rån, skottlossning och uppgörelser om narkotika-marknaden med machete. Härstamningen på förövarna slog aldrig fel, det var folk från Afrika och mellanöstern. Skulle aldrig någonsin välja att bo i ett liknande område igen. De 55 no-go zonerna är en bra utgångspunkt. För att verkligen lära känna ett område innan flytt så bör man göra flera längre besök under olika tider på dygnet för att bilda sig en uppfattning om nivån på området. Förort med invandrare är som någon sa träffande, en avancerad flyktinganläggning.

Uppvuxen i Flemingsberg på 80/90-talet. Redan då var det skit. Pedofiler i centrum där högstadiet låg. Folk som hoppade från fönstren och begick självmord. Knarkare. Invandrare från varmare breddgrader som sket fullständigt i hur området och trapphusen såg ut men hemma hade de fint. Kastade t.ex. ut blöjorna från balkongen. Tvättider respekterades ej utan de tog andras och bedrev företag med att tvätta andras kläder. Stölder. Har aldrig blivit misshandlad förrän vi flyttade dit. Blev påhoppad av en äldre "invandrare" efter två veckor (aldrig sätt personen tidigare. "Jag var ett oskyldigt barn"). Träffade honom ett par år senare i hissen ensam och det var efter: ett par år av karatelektioner, ett ex antal kilo muskler och cm "Payback is a bitch mother fucker". Jag var ej längre ett oskyldigt barn.

När jag växte upp i miljonprogrammen så var det många svenskar som hade WT föräldrar som satt och gapade på pizzerian eller var frånvarande / dåliga föräldrar på många sätt. Ändå så hade vi en gemenskap vi svenskar och höll ihop, vi gick ofta iväg för oss själva när blattarna gick "för långt" som dom ofta gjorde. Dom har ingen spärr och ingen har lärt dom rätt och fel. Deras föräldrar slår dom varje dag även fast dom ibland inte har gjort något eller bara ropar sina föräldrars namn. Jag tror att deras gener är förstörda av inavel och skräck. Det finns väldigt lite uppmärksamhet, uppskattning och kärlek i blattefamiljer. Alltid när man kom hem till en blattepolare kände man hur fasaden sattes upp för att dölja mörkret. Många blatteföräldrar är rädda för att förlora sina barn om barnen utbildar sig också. Helt sjukt tankesätt som förälder att vara rädd för att ens barn ska nå framgång men med inavlade gener så tänker man väl inte helt klart. Min teori är att oavsett gener så behöver man förebilder som man inte vill göra besviken. Det är uppfostran. En annan teori är att blattarnas gener som är vana med stenåldern kommer ta väldigt lång tid på sig att anpassa sig till den moderna delen av världen. Sophantering, stå i kö, trafikvett osv.

Var man ensam eller med en kompis och spelade fotboll eller gick i centrum fick man springa fort när invandrar kidsen kom i gäng, enbart för att jävlas och slåss. Alltid hade dom med sig äldre kusiner också, skit kul. Där jag bor nu, pizzerior och flera turk kiosker bredvid varandra, tittar jag ut igenom fönstret så är det ingen överdrift att det är 40+ utlänningar, massa somalier på sistone. Ungar som skriker på för stora och trasiga cyklar, stora tält som tränger sig och även dom högljudda på bussarna. Senaste trevliga stund var på Valborg när en arab sparkade och slog en tjej här utanför. Hörde att det var för hon hade pratat med någon annan på festen och hon gick tillbaka till honom och fortsatte försöka förklara och han fortsatte att bete sig som ett djur, innan man hann gå ut hade det i alla fall kommit ett gäng och tryckt bort killen men vet inte vad man ska tycka när kvinnan kunde lämnat honom för kvällen men nej hon skulle fortsätta försöka prata och skrika efter hon blivit slagen. Det säljs även droger ganska öppet och även röks på friskt i trappuppgångarna, att snuten åker förbi varje kväll spelar ingen roll.

Smutsmänniskor som är egoistiska och inte bryr som om sin närmiljö. Kastar skräp och sopor direkt på gatan istället för att använda papperkorgar, skriker, gapar och för oväsen. Stjäl och slår sönder allt i sin närhet. Parkbänkar, sopkorgar, cykelställ, osv. Alla vettiga invandrare med något innanför pannbenet försöker även dom flytta bort från området så fort som möjligt. Bra incitament att plugga hårt i skolan och få bra betyg så man kan få ett jobb och köpa en BRF-lägenhet i ett normalt område. Sen finns det grader i helvetet, Akalla, Kista, Rinkeby, Tenta, Flemingsberg, HässelbyGård, osv. Vissa ställen är värre än andra. För unga svenska vithyade tjejer måste det vara hemskt. Glåpord efter sig hela tiden och alltid vara utsatt för risk för våldtäkt oavsett tid på dygnet.

Är uppvuxen i en av Sveriges tyngsta förorter. "Spännande" är nog en bra sammanfattning. * Mycket liv, folk i rörelse, oväsen, många som är ute och socialiserar (även mitt på dagen då ingen har jobb härute) * Grillningar lite var stans * Vattenpipsrök på gårdarna * Parabolantenner på varenda balkong * En fantastisk blandning av olika lukter (från alla som lagar mat) * Det känns som att man är utomlands då alla ser utländska ut, butikerna säljer utländska varor och mat, alla pratar något annat språk än svenska * Man känner sig lätt obekväm och allmänt otrygg (om man är svensk) * Om man vill få spö så är det bara att gå några meter i valfri riktning till första bästa ungdomsgäng och titta snett... * Allt som du anser vara dina ägodelar är det inte * Man kan inte ställa cykeln utanför affären, för när man kommer ut så är den borta (även om man låst fast den)

Det är inget vidare. Kärringar i huckle med enorma barnvagnar. Karlar som tjattrar högljutt dygnet runt Gärna utanför ens fönster klockan 4 på morgonen. Hotfulla ungar som glor på en osv.

Tog bussen idag, inget strul. Ca en tredjedel svenskar och resten araber och afrikaner. Mestadels kvinnor, med slöja, givetvis. Två blänger på mig flera gånger, men de kanske skriver samma sak om mig på något halal-forum nu. Av svenskarna hoppade ca hälften av i finare områden medan fler invandrare klev på. Det första som händer när jag kliver av bussen är att två trimmade mopeder far förbi på gång- och cykelbanan med fyra araber utan hjälm. Inne på köpcentret står de vanliga klungorna med arabiska män på mestadels 30+, afrikanerna hänger mer två och två eller ensamma här, till skillnad från nere på stan. Vet inte varför. På uteserveringen hänger enbart kralliga flinande manliga araber som uppenbarligen känner varandra allihopa men sitter ändå utspridda vid flera bord, ingen kvinna i sikte. Lika sugen på att sätta mig där som på att köra en skruvmejsel genom örat. Efter 50 meter till smäller ett blandgäng med unga afrikaner och araber i 11-årsåldern smällare. Afrikansk kvinna med slöja och sju barn i släptåg, såg dock inte ut som alla var hennes, dagmamma kanske. Ytterligare en moped på gångbanan. Så var man hemma.

Däremot så har ju inte våra politiker ljugit. Det har blivit mer spännande i Sverige pga invandringen. Tänk om det bodde 90 % svenskar i ditt område istället för afrikaner eller araber, då kanske man hade kunnat ställa cykeln utanför porten, vågat knyta hunden utanför ica i 5 minuter eller tom. bett ens kvinnliga sällskap möta en i centrum. Nä.. det låter för tråkigt. Bättre med kaos.

En jävla djungel. Det låter 24/7, spelar ingen roll om det är vardag eller helg det låter konstant av att folk skriker i trappuppgångar eller lägenheterna bredvid, det slås i allt som kan slås i, dem har grill partyn med hög arab musik på en tisdag..EN JÄVLA TISDAG. Unga flickor får inte hyra lägenheter eftersom våldtäktsrisken är för hög, lämnar du dina saker utanför lägenheten obevakade i 10 minuter blir det borta. Det är skräp överallt och det luktar kiss i hela trappuppgången. Folk blir knivhuggna. Men förutom det så är det helt ok.

Mycket kriminalitet, blivit hotad till livet flera gånger, brukar själv gå ut med vapen när jag rör mig här ute, så lite smått paranoid har man blivit. Folk som kör med mopeder tills 04 - 05 på morgonen och väcker allt och alla.

Man hörde sällan det svenska språket brukas, utan arabiska och turkiska var det dominerande språket. Saknad av vett och etikett, man slänger sopor var som helst. Det här är inget unikt för invandrare i fråga utan vissa lägre stående svenskar lider också av denna åkomma. Gastande vuxna som måste skrika på varandra för att göra sig förstådd. Vad har hänt med att hålla en vanlig sansad samtalston? Fast har man varit i bland annat Grekland inser man att det är normalt med gastandet och gestikulerandet. Horribel svenska även bland infödda. Shooo brorsan, jag ska cutta dig, abooo var sedvanliga uttryck. Ungar med två svenskfödda föräldrar lyckades även bryta fast för vissa var det tillgjort för att passa mer in i gänget. Klotter precis var som helst med lite gangsta loggor för att bli extra tuffa. Butiker med utländsk mat och ingredienser. Stor fördel då man fick smaka lite mer exotiska saker även om det inte riktigt kan jämföras med maten man skulle få i deras land.

För ca två år sedan så flyttade jag från ett invandrartätt område till ett svenskt område, och jag kan säga att skillnaden är obeskrivlig! Tycker dock synd om resten av min familj som tvingas bo kvar där..

Vidrigt. Enda svensk i trappuppgången. Det stinker något så för jävligt i trappan. Dom här negrerna friterar fan i mig allt. Ungjävlar som pissar i trappan. Sopor överallt. Rabatterna utanför huset är fulla med sopor eftersom dom jävlarna bara släpper det rakt ner från balkongen. Låter så in i helvete dygnet runt. Källarförrådet ska man inte ens förvara gamla strumpor i, ryker direkt. Bil är ingen ide att skaffa, det är roligt att bryta och tända eld på bilar.

Hur som helst. Hela flocken leds in bland alla dessa svenskar som står och handlar. Ingen lyfter ett ögonbryn. Själv utbrister jag högt i ren chock till frun: "Va fan, en flock sandnegrer!". Ingen i den närmaste omgivningen reagerade ens på det, de verkade inte ens vara bekanta med uttrycket. Bara ett par av sandnegrerna som var närmast blängde irriterat på oss och vi blängde tillbaka. Livet går sin gilla gång tycker folk, men ett tu tre utbryter kaos som alltid när sandnegrer uppnår kritisk massa. Då är det för sent.

Vrålande ungdomar vid kiosker är ett fenomen. Man ska inte behöva vara beredd att skrika "Vad i helvete är det du säger? Håll käften, ungdjävel. Är du utvecklingsstörd?" och man ska inte behöva gå omvägar heller (det gjorde jag). Jag är inte stor men är numera redo att slåss med knuten näve ändå. Vid kiosker, i kollektivtrafiken. Stockholm idag.

Det här med att skrika, vråla, slänga sopor i trapphuset och att allmänt skita i vad ungarna har för sig, är det något som är kulturellt betingat? Blir man inte rent fysiskt utmattad själv av att ha ungar som skriker och bankar hela natten lång eller sover dom själva genom sånt utan besvär? Vill man hellre bo bland sopor än att slänga dom? Stör inte lukt av kraftigt stinkande avfall vissa invandrare som beskrivs?

Vi pratar om människor som ofta kommer från länder där sophanteringen ser ut som följer: släng ut soporna på gatan utanför huset, råttorna äter upp allt ätbart, släng ut mer tills det börjar bli fullt, tänd på hela sophögen på plats och börja om. De störs säkert men tycker antagligen att någon annan ska ta hand om skiten, precis som någon annan tar hand om allt annat här i Sverige, deras försörjning, vilka bidrag de ska söka, deras skolgång och så vidare. Det är hålla handen hela vägen från gränsen, varför skulle man börja ta hand om sina egna sopor här när man inte ens gjorde det i hemlandet och allt annat sköts av andra?

Kontrasten mellan att gå omkring i tex Fittja och Tensa mot att gå ute på Djurgården (exkl Gröna Lund) eller Hagaparken är väldigt extrem. Inte bara socioekonomiskt (även fattigare svenskar går runt på Djurgården) utan rakt av i mängden invandrare man stöter på och vad för typ av invandrare man stöter på. Det blir så extremt tydligt att på vissa platser är det i princip som att mängden invandrare som kommit till Sverige inte ens existerar. På platserna där det är få eller rentav inga invandrare är saker som tillit, trygghet och allmän gemytlighet dessutom alltid väldigt stor. Stockholm har väldigt mycket av dessa zoner där det blir som dag och natt om man går från den ena till den andre.

- Problem med råttor/möss/etc. som förvärrades av att folk lämnade sopor ute på gatan som även spreds omkring ännu mer av fåglar. - Blöjor och sopor som kastas ut från balkongen vilket tvingar en att gå under tak vid huset om det finns. Ibland har man sett smutsvatten plötsligt falla ner från våningen ovanför en genom fönstret. - Trångbodda grannen där man bad 5 gånger per dag med hög musik/röster. - Polisen har knackat någon gång och frågat om grannen/grannarna. - Vaknat upp mitt i natten av olika anledningar. Det mest komiska är scenen med tjejgänget mot killen som står vid sin dörr med någon annan tjej. - Langare. Man undviker antingen med sin närvaro eller blicken mot vissa trappuppgångar. - Pratade med en äldre svensk kvinna som klagar över dåligt underhåll i sin lägenhet och hur alla svenskar har flytt och hur invandringen har försämrat området. - Skrikiga barn som stökar och förstör. Talar om att de borde ta hand om deras fotbollsplan som de har fått som har konstgräs. Svaret blir " x fastighetsägare städar ju det!". Sedan är (har så även idag) skriket med det gälla i rösten med repetering av konstiga ord rätt jobbigt. Flertal barn som slog så hårt de kunde på tomma tunnor i en timme var inte heller så populärt.

Det är jobbigt. Jag har en känsla av att hela tiden behöva vara beredd på att behöva försvara mig vilket är jobbigt då jag är ganska kass på det. Det tär med tiden. Det är ok att känna så ibland, en stökig sen natt på stan eller liknande, men jag tror psyket tar stryk av den känslan hela tiden. Varje dag är som en stökig sen natt på stan. Jag känner även att det drabbar min son, han börjar trots sin ringa ålder bli likadan. Alldeles för många utlänningar i skolklassen ger en hotfull stämning. Min tjej vågar knappt gå ut i området själv. Jag måste spara pengar, vi måste härifrån och det blir värre och värre för varje år.

Jag bodde i en förort med 90 % invandrare i 5 år innan jag flyttade till ett svenskt område. Det var ett jävla liv hela tiden med skrikande ungar på gården och ungdomsgäng som körde mopeder i full fart på trottoarerna. Blattarna bara slängde sitt skräp på marken trots att det fanns papperskorgar överallt så det var väldigt skitigt vart man än gick. Cykelstölder på gården och inbrott i källarföråden var något som hände nästan varje vecka. Öppen narkotika försäljning på torget var väldigt vanligt förekommande. Jag blev själv tillfrågad flera gånger om jag ville köpa hasch.

Jag upplevde precis samma sak där jag bodde för några år sedan. Det var sjukt hur folk struntade i bostadsrättsföreningens regler. En annan jobbig sak var hur mycket liv vissa grannar förde långt in på natten, så det gick ju inte att sova med öppet fönster på somrarna.

Erfarenhet från Hässelby i Stockholms Västerort: Bisarrt. En halvtimme från centralen med tunnelbanan känns det inte ens som samma land. Att gå utomhus och se ett 20-tal invandrare innan man ser den första svensken, och höra tre främmande språk innan man hör det första svenska ordet, får en att känna sig invaderad och tänka på titeln till en av Robert Heinleins böcker: Stranger in a Strange Land. Det är att bli utstirrad för att man är svensk och vit – i Sverige. Det ser ut som att en etnisk rensning har begåtts mot svenskarna. Våldsbrott och skjutningar är vardag, och området nära tunnelbanestationen skulle egentligen behöva polisnärvaro dygnet runt inom en 300 meters radie. Gäng med afrikaner och araber vid utvalda positioner. Väktare på torg och i vanliga mataffärer.

Det är riktigt jävligt. Skrik och skrän utanför fönster till sent på nätterna även vardagar. De tycks aldrig ha något jobb att gå till. Hotfulla blickar på väg till tuben. De glor verkligen ut en, som om de aldrig sett en vit välklädd man förut. Sedan när man väl hittar sig en ledig fyra på tuben, så ska alltid någon av dem sätta sig precis bredvid en, även fast det finns ledig plats mittemot och ytterligare en hel ledig fyra bredvid. Helst ska de sitta så nära att man gnider skinkor. De tycks liksom väldigt kontaktsökande, speciellt om de ser "nyanlända" ut (inte infödda invandrare). Extremt frustrerande för mig som vanlig svensk, som hela uppväxten lärt mig att man aldrig gör intrång på andras personliga space. Plus i kanten sen för sopor i trapphuset, på gården och stenar/grön laser mot fönstren. Känns ärligt talat som att det råder nått sorts krigstillstånd, att man kommer till främmande land där det råder krig. Man känner sig stressad och deprimerad så fort man ska hem från jobbet i city. Blå linjen. Långt under jord, ingen kan höra en skrika (kryddade möjligtvis till det där på slutet en aning).

Var ut i förorten i dag eftermiddag - vad är det med blattarna när de inte kan väja för andra människor utan att man måste gå rakt på dem för att de ska fatta att de ska flytta på sig? Vad är det för dålig uppfostran de har eller är det deras Gud som sagt åt dem att behandla andra illa eller vad är det för fel på dem? Svar mottages tacksamt.

Nej, de går rakt in i andras (läs min) kropp, de flyttar sig inte varken på ICA eller parkeringar, gångbanor eller var de nu vandrar fram som Feta Ägg. En normal funtad människa flyttar på sig när det kommer folk gåendes mot dem, den mötande flyttar också på sig. Så funkar det i ett svenskt samhälle. Åk till förorten, de flyttar fan inte på sig om folk går emot dem. Man går rakt in i slöjbeklädda kvinnor på 150-160 cm över marken. Jag är 190 så jag står pall. Men sen väger jag en bra bit över 90 kg, dessa väger lika mycket.

Jag är född o uppvuxen i en lugn idyll. Invandrare har aldrig bott här. Vi är en tajt grupp med människor här på orten som känner varandra väl o finns där för varandra. Förra året bosatte sig den första invandraren under ortens flera hundra år gamla historia. Det nya året, dvs 2016, inleddes med att en kvinna här på orten blev sexuellt antastad av invandrare. Vi har alltså en ort som funnits i flera hundra år utan att något sådant någonsin hänt. Här kommer hit invandrare och inom ett år är det första sexualbrottet ett faktum. Det känns mest tråkigt.

Gjorde det förr, bor nu på ett homogent område. Kan säga att det var för jävligt helt enkelt, luktade skit, lät hela tiden, snodde i affären och de gick omkring på orten med sina flaggor stora som en flaggstångs flagga...

När jag bodde i Rosengård under två år var det påtagligt mycket liv nattetid. Genom hela nätterna, samtliga nätter. Förråden i huset jag bodde i var uppbrutna regelbundet, åtminstone en eller ett par gånger i månaden. Trapphusen och hissarna var bedrövliga! Allt som oftast fulla med piss och ibland avföring samt allehanda sopor och skräp som annars hör hemma i sopsorteringen ett stenkast längre bort. Efter drygt två månaders boende i Rosengård blev jag knivrånad på väg hem till fots från centrum. Förövarna lämnade mig i alla fall med en motivering till rånet! "Tror du verkligen du kan gå ensam i Rosengård som svensk, skyll dig själv!"

Jag bodde en kortare period i Gottsunda vilket var en berikande erfarenhet. Man kunde inte gå någonstans utan att uppleva hotfull stämning och känna sig som en total främling. Nu har jag insett betydelsen av att göra research och få sig en tydlig uppfattning av demografin i olika områden innan man flyttar.

Deprimerande. Uppvuxen och bott hela livet i förorten. På 90 talet var det förvisso väldigt stökigt med droger, polisutryckningar och våld men upplevde trots det att det fanns en gemenskap. Vi delade alla samma sociala och ekonomiska status trots skilda etniska bakgrunder. Nu har det blivit allt mer dystert. Dom som jobbat och pluggat upp sig har lämnat orten. Kvar blir alla alkoholiserade föräldrar, ungdomsmammor utan grundutbildning, nyanlända flyktingar och organiserad maffia. Det finns ingen samhörighet längre. Känslan av misstänksamhet och hopplöshet är stor. Livet står stilla.

Var på besök i förorter som tidigare varit "ganska ok" och fick en chock. Det förslummas och blir sunkigt hela gatubilden utmed gröna linjen. Brommaplan är ett bra exempel. Tidigare genomsnittligt nu en sörja av basartält, massor tiggare, stryka-runt-ungdomar med kolsvart hy och sopor på gatorna. Jag anar en masochistisk njutning i svenskarnas ansikten när de ser förfallet. "Så god och fördomsfri är jag att jag accepterar allt, jag utstår förfallet för den Goda sakens skull". Så lyser det ur deras ansikten. Perverst.

Hej! Tre av mina kvinnliga familjemedlemmar har blivit våldtagna, två hundar ihjälslagna, fyra män misshandlade. Vi är normala vita mesiga demokrater som inte tillhör någon ockult grupp eller så. Tre av de ovan är döda nu, av självmord. Jag kan inte flytta pga brist på info om vart man kan flytta för att slippa islam.

Sopor överallt, de slänger precis allt i containrar så de är överfulla trots att myndigheter satsat pengar på att utbilda dessa primitiva idioter i hur sopsortering fungerar och varför man gör det. Ständiga bråk i det området. Jättefamiljer som för sådant jävla oväsen att ingen normal människa vill bo i närheten av dem. Kaxiga svartmuskiga inavlade ungar vars enda lycka i vardagen är att fördärva, krossa fönster, repa bilar, förfölja tjejer, snatta, totalförstöra skolan och göra normal undervisning omöjlig. Arbetsvägrande föräldrar som gör allt i sin makt för att kunna lata sig på bidrag. Ingen kan svenska för fem öre. Nu ska de bygga ut den lokala mosken så att den kan rymma alla.

Menar du finnar och tyskar? Inga problem, civiliserade och välartade människor. Men TS skräpet ifrån MENA, som inte vet hur en papperskorg fungerar och inte kan stå i kö. Ännu värre, inte vet hur ett sopnedkast fungerar. Bor själv i en förort, som är under stark white flight. Man ser tom negrer med rullatorer? Undrar om det är den neger som den där Greve sköt på Östermalm i början på 70-talet enligt Aftonbladet, för annars är det väl för tidig för negrer att komma upp i den ålder då de kan börja tära på samhället. Sverige har inte haft negrer som invandrare i mer än 30 år. Men visst! Sverige klarar inte av att gallra bort de dåliga exemplaren, vi släpper in allt skit som kan rapa upp ordet asyl.

Bott två månader i ghettot: Bilbränder första nätterna, såg ett rånförsök på gatan jag bor på några veckor efter det, ungdomar som står i centrum och är högljudda och försöker skicka ut det-här-är-mitt-territorium signaler, ungdomarna ställer sig i vägen när man ska in i centrum för att provocera en, blängande blickar, förbi-cyklande arab säger nått på arabiska givetvis något i stil med avskum eller liknande.. Jag är jävligt trött på MENA-folk för dom förstör området jag bor på och skapar otrevlig stämning. Jag undviker att gå ut på kvällarna och handlar oftast på vägen hem för att slippa gå till centrum senare på kvällen. Dom är inte kompatibla med vårat samhälle. Dom borde sättas på första bästa transportmedel och skickas tillbaka till sina länder där dom hör hemma.

Hässelby gård är helvete på jorden. Det är skottlossningar och skit där dagligen. Men varför det är värre i Tensta beror på att ordförande för Spånga stadsdelsnämnd är korrupt och står på brottssyndikatens lönelista. Det är priset vi får betala när man röstar på miljöpartiet..

Jag tog en tur med familjen, vi åkte några mil till ett mindre samhälle i Mellansverige. Jag blev väldigt förvånad av det jag såg. I denna lilla håla med cirka 7000 invånare körde vi genom samhället och vid torget uppehöll sig ca 50 skäggbarn. Ja det var endast män i 20-30årsåldern. I detta lilla samhälle åkte vi vidare på huvudvägen, 300 meter senare finns en korsning med trafiksignaler, där uppehöll sig ca 25 skäggbarn. Inte en svensk kunde jag se. Vidare efter vägen ytterligare 500m bort en park, där satt 40-50st skäggbarn, en del fiskade positivt. Vi svängde in på en mack för att tanka och då kom tre araber och ville köpa bil och döttrar. En fin sommarkväll i Svedala med andra ord. Den som inte inser politikernas agenda nu har missat något.

Bor centralt i en av de större städerna i mellansverige men känner igen mig i vad många andra skrivit. Betydligt värre här än när jag bodde i Husby och Kista i slutet av 90-talet. När jag flyttade in för ca 6 år sen såg jag inga större problem med området, men har gradvis blivit värre år för år. Mest hyresrätter i kvarteret, vilket förklarar en del. Har fönster mot innergård och ett närliggande hus med sina balkonger väldigt nära, mest större lägenheter där med 4-5 rum. Det som stör mig mest är allt jävla gormande hela tiden. Familjer som skriker på varandra så det ekar, alla jävla ungar som samlas och spelar fotboll på innergårdens dagis hela kvällarna och konstant står och skriker till varandra fast dom står precis bredvid varandra. Kommer aldrig förstå mig på varför invandrare konstant måste skrika när de pratar. Förstörs även en hel del på gården. Bor en, vad jag förstått, irakisk familj precis rakt över från mig. Konstant skrik inifrån lägenheten, konstant öppen balkongdörr så skriken ekar över gården. TVn konstant på, hög volym på alltid utländska kanaler. Har aldrig sett dem ha en svensk kanal på överhuvudtaget. Ungarna skriker till varandra mellan gården och balkongen, mamman gastar på ungarna därifrån med hucklet på. Ingen verkar jobba, verkar vara vakna dygnet runt. Oklart hur många barn dem har, minst 2 i skolåldern som är ute till 22-23 och gapar och spelar fotboll på gården, smäller i grindarna som tillhör dagiset etc. Sett någon äldre tjej som konstant pratar i sin iphone i fönstret när hon röker eller på balkongen. En annan kille i 18 årsåldern som brukar sitta och röka hela dagarna på balkongen. Har även sporadiskt sett en annan snubbe i samma ålder som brukar facetime:a och ta selfies med sin iphone 6 på balkongen. Så här i ramadan-tider har jag även sett en och annan bön på balkongen.

Längst ner i mitt hus finns en lägenhet som måste vara nån slags asylboende eller liknande, byter boende ca varje halvår men namnet på dörren har aldrig ändrats. De som bor där för närvarande verkar ha två barn som härjar rätt fritt på gården, kastar sten mot plåtfasaden och slänger jord från rabatten över den nyligen sopade gården, mamman säger inte ens till. Det här med att säga till barn verkar inte vara något man gör i andra delar av världen, häromveckan när jag gick ner till tvättstugan såg jag en mamma som var ute med sin unge, tänkte inte mer på det utan gick ner i tvättstugan. Hörde en smäll utanför dörren, tvättade vidare i lugn och ro tills jag skulle därifrån. Då såg jag att ungen (eller mamman, vem vet) hade hivt en sopkvast rakt ner för trappen till tvättstugan där jag just gått in...

Är ofta ute i området då jag har hund (Rottweiler, storleken större) och merparten av dem jag möter på gatan här är utländska. I stort sett de enda svenskarna jag ser är folk som rastar sina hundar i parken i närheten. Bor någon zigenarfamilj i området också som konstant felparkerar sin gamla Merca, som uppenbarligen har falska plåtar eftersom jag sökt på bilnumret och det står på en Volvo av nyare modell... Vilket kanske förklarar varför de inte bryr sig om att få parkeringsböter varenda jävla dag. Inte blivit utsatt för någonting än, kanske främst för att jag oftast har hunden med mig. Blev dock utskrattad av två tiggarkärringar när jag plockade upp efter hunden, men men, dom är väl vana att skita på marken själva eller något. Har ju dock varit skottlossningar och liknande i området, uppgörelser mellan familjer etc så är väl bara en tidsfråga egentligen. Förhoppningsvis har jag råd att flytta härifrån innan dess.

Alla med fungerande hjärna lider av att bo med invandrare. Polisen går det inte att få tag på ens om man ringer. Våldet ligger under ytan. Som att vara inlåst på zoo med gorillor. Det är kört. Man bryts ner inifrån. Politikerna pratar väl om islam på TV. Svårt att somna. Dunket i väggen 1-4 på natten. Dämpat skrik från vrålapor. Nya cykeln försvann igen. Bajs i torktumlaren.

Det andra som är värt att notera ang trångboddheten hos många invandare är att de har råd varje år att åka hem till sitt hemland med presenter till hela släkten och bygga hus i sina hemländer. Hur kommer det sig ? Eller är det överdrivet skryt ?

Jag besökte Rosengård och det var ganska fantastiskt hur mycket pengar som pumpats in i området. Varifrån kommer dessa pengar? Det vill säga hur lyckas "samhället" dvs PK-politikerna smuggla in pengar i området utan att det syns? Jag vet att invandrartäta skolor får ca 6 gånger mer pengar än svenne-skolor. Men intressant att avslöja resten av pengakanalerna. Angående extramiljoner till invandrarklasser: (FB) En elev på tex Rinkebyskolan kostar 45 tusen extra per år. Trots det inga resultat.

Waldemar