Ny Verdens Orden

Brexit og den demokratiske Komedie Illusjon og Virkelighet i engelsk politikk. Brexit-resultatet i folkeavstemningen om EU er i og for sig glædelig som tegn på folkelig tross, men britene oppnår intet med det. Veien til frihet og folkestyre går gjennom klassekamp mot det anglojødiske aristokrati, som EU faktisk er et uttrykk for. Jødemakten sitter i dag i the City og frimureriet er dets verktøy; EU et frimurer-prosjekt.

Anders Behring Breivik og terroren i Oslo og på Utøya Mens nordmenn flest ennå var bedøvet av skrekk og sorg og druknet seg i blomster og tårer, prøvde vi å holde hodet kaldt, få med oss hva som skjedde og tenke klart. Med bakgrunn i saker som "9/11", "7/7" og Oklahoma City var vi forberedt på alt. Og sannelig: Her er det mye som ikke stemmer. Mye som er usannsynlig og mistenkelig. Reis deg, norske mann i hus og hytte, og forsk!

Breiviks manifest Første spørsmål må være: Er det bare en avledningsmanøver, en distraksjon? For å trekke oppmerksomheten bort fra de virkelige begivenheter? For å sysselsette alle skarpe hjerner her ute med et uendelig langt skrift som kanskje er saken, terroren, uvedkommende? Kommentarer: del 1 del 2

Verdensterrorismen baner vei for Verdensdespotiet Terroren som har rammet aftenlandet gang på gang de senere år er ikke hva du tror, og noe helt annet enn massemedias løgnkanoner utgir den for å være. Den er en uunnværlig bestanddel av demokratiet som jødisk-frimurersk maktsystem, og tjener først og fremst som redskap til å befæste et verdensbilde og for å bringe massene til å støtte krig for det gryende jødiske verdensherredømme og opphevelse av den hvite manns rettigheter her hjemme. Vi formaner alle mennesker av god vilje: Stå uredd opp for den ubeskårne sannhet og avværg Ragnarok!

Je ne suis pas Charlie Je suis un esprit libre qui cherche la vérité sur la terreur et la tyrannie. Jeg er ikke Charlie, jeg er en fri ånd som søker sannheten om terroren og tyranniet. Jeg nekter å la meg manipulere og unngår å reagere på den mest nærliggende måte som planleggerne har forutsett. Heldigvis er det blitt mange der ute i verden som har begynt å skjønne hvordan ting henger sammen på den geopolitiske arena. De er mistenksomme og leter etter tegn til bedrag, veier og prøver sannsynligheten av alle påstander, gransker fotografier og filmer med et kritisk blikk. Dette spontane arbeidsfellesskap har avslørt nok en falsk operasjon. Attentatene mot Charlie Hebdo og kosher-butikken i Paris er ikke hva regimet utgir det for å være.

World Trade Center: Hvorfor ingen jødiske ofre? Angrepene på World Trade Center i New York 11. september 2001 krevde omlag 4000 menneskeliv. Av disse var 1 Israeler og ytterligere kanskje 1 eller 2 jøder. Normalt sett befinner det seg tusenvis av israelere og andre jøder i WTC. Hvorfor var de alle sammen fraværende på det tidspunkt da flyene braste inn i tårnene?

Svart September - på vei mot oppklaring? Det begynte å bli hett for globalistene, før 11. september 2001. Folk var i ferd med å våkne opp fra sin dvale, løsrive seg fra den åndelige besettelse og fjernstyring. De spurte seg hvorfor de skulle slave under den globale kapitalisme, når de kunne leve i frihet som folk og nasjon. Tilliten til demokratiet, til de demokratiske institusjoner, var tynnslitt. Noen sa rett ut at demokratiet er humbug - sabotage mot sant folkestyre og maske for plutokratiet. Og de kritiske røster fikk over vevet en faretruende stor lytterkrets. Verdens usynlige herrer trengte et nytt propaganda-våpen til å gjenopprette og befeste fremmedveldet i menigmanns, særlig amerikanerens, sinn. Play it again, Sam! rådet rænkesmedene og skottet tilbake på Pearl Harbor. Så smalt det. Og så brølte man: Search the usual suspects! Og en verden i ørske lot seg bedra - en viss tid. Men Svart September er nå forbausende godt gjennomlyst.

Det hvite SydAfrikas vei mot undergangen, del 1 SydAfrika var for bare 40 år siden den hvite manns ørnerede. I dag er oppløsningen længre fremskreden og undergangen nærmere enn i noe annet land. Hva er skjedd siden ANC og dens medspillere og bakmænn kom til makten? Hvordan arter landet seg i dag? Vi begynner våre undersøkelser med denne rhapsodi over et anarki.

Det hvite SydAfrikas vei mot undergangen, del 2 Det mareritt som utspiller seg i SydAfrika i dag, med 20-30 tusen mord i året, med en voldtekt hvert 20-30 sekund, med 1400 myrdede hvite bønder, og mye annet som ingen tall kan levendegjøre, må ha en årsak. Et svart kommunistisk vanstyre over en nasjon av nordiske mennesker kan ikke skyldes en tilfældighet. Mindre enn 30 år tok det å bringe en sterk og stolt nasjon til sammenbrudd. I lyset fra Solkorset søker og finner vi forråtnelses-bakteriene.

Det hvite SydAfrikas vei mot undergangen, del 3 Mordet på Dr Verwoerd og statskuppet i SydAfrika. The Council on Foreign Relations og CIA, Secret Service og svarte oppviglere, Oppenheimer og høyfinansen, frimurerne og muldvarpene, Vorster og hans støttespillere, og morderen Tsafendas.

David Duke, ytringsfriheten, og det kommende folkemord i Irak Ytringsfrihet er noe vi nasjonale må slåss for hver dag. Stadig vekk prøver noen å presse våre verter på vevet til å kaste oss ut; de prøver å stjele våre domene-navn; de bombarderer oss med virus; prøver å hacke seg inn på våre sajter; anmelder oss til politiet; installerer filtre som forbyr adgang til våre sajter; stanser vår forsendelse av mail. Både i Sverige og Norge hender det med jevne mellomrom at noen av oss må i fængsel for sine meninger. Ja, det hender i alle land. Det har nu hendt i USA med en av bevegelsens lederskikkelser.

Guds utvalgte Folkemord, Utryddelsesleiren Gaza og jødeveldet i Vesten Hvordan kan folkemordet på palestinerne foregå uten at verden bryr seg? Hvorfor bruker ikke verden makt mot Israel slik den så ofte har gjort mot andre? Hvorfor pepres vi med et vrangt bilde av konflikten og dens historie? Hvorfor finnes det ingen rett?

En tredje Verdenskrig for Juda? Hva ligger i forlengelsen av krigene i Irak, Jugoslavia, Afghanistan og Libya? Hva betydde egentlig den arabiske vår? Oppgjøret om Syria og Iran synes nå å være bestemmende for verdens fremtid. Vil USA og Israel bruke all nødvendig makt for å tvinge Bashar al-Assads Syria i kne? Hvordan vil Iran, Russland og Kina svare? Syria er en kruttønne som kan hylle verden i flammer.