Politisk sensur rammer hvite nasjonale nettsteder etter Charlottesville

Regimet tåler ikke lenger at hvite demonstrerer mot folkemordet som begås mot oss. I Charlottesville var det et stort oppbud av hatefulle og voldsomme kommunister og rasefremmed pøbel. Den hvite demonstrasjonen for hvit overlevelse var fredelig og lovlig; all vold utgikk fra fienden. Likevel er det vi som blir fordømt for hat. Å utrydde den hvite menneskehet er tydeligvis kjærlighet; å motsette seg det er hat. Slik er virkeligheten i jødemedia stilt på hodet.

De siste årene har sett en opptrapping av regimets blodtørst. Kanskje var invasjonen av Europa i 2015 vendepunktet, med lovløshet, massevoldtekter og terror i hele Europa. Mens hordene av avskum som overfaller oss angivelig har rett til å gjøre hva de vil, har europeere i sine hjemland ikke lenger lov til å si sin mening, hvis den avviker fra regimets jødiske agenda.

De lydsterkeste hvite nettstedene har nå falt som offer for inkvisisjonen. Det begynte vel med Andrew Anglin og hans Daily Stormer. Etter å ha blitt jaget hit og dit på nettet er han nå tvunget under jorden. Over jorden har han en info-side og en blogg. Der finner du adressen til hans nettside på darknet (http://dstormer6em3i4km.onion/) samt anvisning om hvordan du surfer på darknet med nettleseren Tor. Stå opp for ytringsfriheten selv om du ikke liker ham eller er enig med ham!

Neste offer ble stormfront. Saken er den at registrar kapret domenenavnet. Selve siten ligger imidlertid fremdeles på nettet; kunsten er bare å nå frem til den. Det skal jeg forklare deg hvordan du gjør. Du finner oppskriften her. Hvis du kjører windows gjør du slik:

Åpne tekstfilen C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts i notepad (notisblokk) med admin privilege. Hvis notisblokk ligger på skrivebordet høyreklikker du på den og velger kjør som admin. Så leter du deg frem til filen og åpner den. Muligens er banen til filen noe anderledes på din maskin. Det kan du finne ut av ved å se på miljøvariabelen systemroot. Åpne et windows kommando-skall (cmd.exe), den gamle svarte MSDOS-boksen. Gi kommandoen set så får du skrevet ut alle miljøvariablene. Du kan også nøye deg med kommandoen echo %systemroot%. På min maskin er det C:\Windows men det kan være noe annet på din. I så fall bruker du verdien på din maskin i steden for C:\Windows i banen C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts.

Du må tilføye følgende rader i filen:

104.20.32.134 stormfront.org
104.20.32.134 www.stormfront.org

Så lagrer du og avslutter notisblokk. Nå skal du komme til stormfront ved å klikke på denne lenken i nettleseren din. Muligens må du starte nettleseren på nytt, eventuelt maskinen på nytt, men sannsynligvis ikke. Det skal gå med en gang.

Dette er nyttig å vite hvis andre nettsteder forsvinner. Det vanligste er dog at web hosten kaster ut noen, mens denne beholder kontrollen over domenenavnet (som selvsagt ikke skal registreres hos web hosten!). Da er det bare å skaffe seg ny hosting annetsteds og peke domenenavnet på de nye navnetjenerne (name servers).

Det ryktes at enkelte andre siter også er truffet av sensuren. radicalpress.com (Arthur Topham) ble tatt ned av regimet i Kanada. national-socialism.com er borte.