Falske Bevis mot Russland i Bucha

6. april 2022

Jødene hetser nå vildt for en tredje verdenskrig. Krigspornoen og løgnpropagandaen er skrudd opp på høyeste volum. De vil at USA og NATO skal gå inn i krigen på Ukrainas side. Vi vet hva det vil føre til: Krig med moderne masseødeleggelsesvåpen i Europa og millioner av døde. Nå må alle ta ansvar og medvirke til å føre konflikten i Ukraina inn på sannhetens og fredens vei. Vi ønsker virkelig ingen opptrapping. Europa har ikke mer blod å spille. Vi vil ikke dø bare for at jødene skal profitere og bli enda mektigere. Uten jødemakten i Ukraina og Russland, og Vesten, ville det ikke blitt noen konflikt der borte. Den er helt unaturlig. Og for folkene meningsløs.

Russland anklages for massakre i Bucha/Butsja, en liten by som ligger noen mil nordvest for Kiev. Vi har fått se video hvor det ligger lik i veikanten langs Yablonska-gata. Jeg har samlet noen videos som jeg kan anbefale:

https://odysee.com/@AndyInfoKanal:c/ukraine-konflikt-was-k%C3%B6nnte-in-butcha:8
https://rumble.com/vzr3yl-russia-ukraine-war-.-the-cabal-is-tumbling-down-.-the-clam-before-the-storm.html
https://odysee.com/@Viriliteam:a/michel-collon-debunk-le-massacre-de:2
https://odysee.com/@neuesforum:a/Nationalpolizei-Bucha-02.04.2022:0
https://odysee.com/@neuesforum:a/B%C3%BCrgermeister-Bucha-01.04.2022:7
https://odysee.com/@Velyaminov:a/Right-before-the-eyes-of-dozens-of-foreign-journalists,-a-body-with-a-white-armband-is-carried-past:7
https://odysee.com/@LandDestroyer:8/why-ukraine's-bucha-massacre-story-isn't:0
https://www.bitchute.com/video/j4ehrMmTZORM/
https://www.bitchute.com/video/EpXgHGFQbQi5/

Det er mye som vekker mistanke ved disse angivelige likene. Videoen vi får se er filmet fra bil mens de kjører slalom mellom dem. De finner tydeligvis ikke dette oppsiktsvekkende nok til å stanse, gå ut av bilen og filme stående på nært hold. Men da bildene nådde vestlig offentlighet ble det ramaskrik og man sparte ikke på kruttet: krigsforbrytelse, forbrytelse mot menneskeheten! Putin er en krigsforbryter!

Det naturlige ville vært å kreve en uavhengig granskning av hva som hendte i byen fra russerne gikk inn til i dag. Og å avstå fra anklager inntil kommisjonens rapport forelå. Hittil har bare Russland ønsket dette. Vestlige land, rettere sagt jødiske massemedia og deres nikkedukker og papegøyer i regjeringer og globale organisasjoner, vet tydeligvis alt på forhånd. De har alle svar og vet hvem som er skyldig.

Vi andre må så godt vi kan prøve å kaste lys over dette og stoppe desinformasjon. Det handler ikke om å ta parti for Russland, men om å ta parti for sannhet og fred. Vi må ikke la oss manipulere! Ikke bli ofre for den psykologiske krigføringen.

Det naturlige ville vært at ukrainske myndigheter straks innsatte en undersøkelses-kommisjon som først og fremst dokumenterte på video alt i Bucha slik det var da russerne forlot byen 30. mars. Borgermesteren burde ha satt i gang med dette 31. mars. I steden laget han en intetsigende video med hyllest til Ukraina og all ting ukrainsk (se oven).

Alle lik burde ha blitt filmet på nært hold som de lå da de ble funnet. Siden filmet med ansikt og kropp, særlig med fokus på skadene, og så identifisert og obdusert. Har ikke Ukraina politi i landet? Vet de ikke hvordan de skal etterforske drap? Vi har ikke fått se noenting av dette. Når bilen kjører forbi ser vi aldri ansiktene til likene. Noe annet som er påfallende er at de ligger i veikanten men aldri ute i veien. Det er aldri nødvendig å stanse og løfte bort et lik.

Det er også besynderlig at så mange mennesker er ute og promenerer samtidig i et krigsherjet område. Forresten synes de alle å være menn i militær alder. Bare en tilfeldighet? Hva døde de av, og døde de alle samtidig? Med tanke på at de ligger spredt over en så lang veistrekning må man undre seg: Hvis de befant seg der samtidig kan de umulig ha blitt rammet av kuler samtidig alle mann. Når en mann hørte ildgivning og så en annen falle, ville han ikke skyndsomt ha kommet seg i dekning? Noen må ha klart seg unna og rapportert det inntrufne. Til hvem? Massakren var ukjent for verden inntil ukrainske styrker rykket inn 2. april.

Hvis de ikke døde samtidig: Hvem ville ha promenert i denne gata med lik strødd overalt? Fra 11. mars til 30. mars behersket russerne byen. Hvis de drepte disse mennene, hvorfor lot de dem ligge i veien? Det påstås at de ble liggende der i ukevis. Skal vi tro at russerne lot likene ligge og råtne på gata mens de okkuperte byen og kjørte frem og tilbake? Hvis russerne skjøt dem må vi nesten anta at de gjorde det mens de kjørte forbi i bil. Hvorfor? Når en hær okkuperer en by er det naturlig at man arresterer og forhører mistenkelige personer. Bare å plaffe folk (sivile) ned på måfå på gata kan jeg ikke forestille meg at noen ville gjøre. De ville jo bestrebe seg på å skille mellom russiskvennlige og -fiendtlige ukrainere.

Russland benekter energisk anklagene om massakre. Hvis de lyver og vil skjule sin ugjerning, hvorfor ryddet de ikke opp og skaffet likene av veie før de forlot byen? De kunne ha brent dem alle sammen og slettet alle spor. Eller fått det til å se ut som om ukrainere drepte dem, eller som om de ble ofre for krigen. De hadde 20 dager på seg! Ingen tidsnød.

Hvis Russland er skyldig i dette og Ukraina uskyldig, hva har Ukraina å tape på uavhengig granskning? Hvorfor ber man ikke et nøytralt land om hjelp til å etterforske?

Når bilen som filmer kjører forbi ser man ett av "likene" løfte høyre arm, tydeligvis av frykt for at den skal bli overkjørt. Jødemedia påstår at dette er en illusjon fremkalt av en vanndråpe på vindusruta, men jeg har sett det gang på gang og det er ingen tvil om at "liket" faktisk løfter armen. Se og døm selv. I høyre sidespeil ser man ett av likene reise seg etter at den filmende bilen har kjørt forbi. Jødemedia påstår at det bare ser sånn ut fordi speilet deformerer gjenstander etterhvert som de forflytter seg i speilet. Merkelig at jeg aldri har lagt merke til det før! I mine sidespeil har fotgjengere på fortauet aldri reist seg eller satt seg ned mens de i virkeligheten holdt seg i ro! Slike speil lages faktisk for å gjenspeile virkeligheten bak bilen som den er. Er det rart?

Hvis "likene" i veibanen er kriseskuespillere fra illusjonsteatret skjønner vi godt hvorfor ingen nærmere undersøkelse foretas. Vi skjønner hvorfor vi ikke får se deres fjes og på nært hold. Jobben deres er gjort når de er filmet på denne måten. Vi skjønner hvorfor de ikke ligger lengre ute i veien enn at biler kan passere. Vi får svar på alle våre brysomme spørsmål. Vi skjønner hvorfor vi ikke ser blod noe sted, hverken på gata rundt likene eller på klærne.

Da borgermesteren holdt sin tale til nasjonen, innspilt på video oven 31. mars, nevnte han ikke massakren med ett ord. Det som en hel verden nå kaller krigsforbrytelse og forbrytelse mot menneskeheten fant han ikke nevneverdig. Han gleder seg over at okkupasjonen er forbi og virker lettet og glad. Russerne forlot altså byen 30. mars. Da det nasjonale ukrainske politi rykker inn 2. april (se video oven) ser vi ingen lik i gatene noe sted. Men allerede samme dag eller dagen derpå har hele verden bilder av en massakre med lik i gatene!

Enten likene er ekte eller falske må vi tro at de ble lagt der 2. eller 3. april. Men må spiller jødemedia ut sin trumf: De har satelitt-bilder fra Maxar som angivelig viser likene i gatene allerede 19. mars! New York Times har en animasjon som foregir å vise to satelitt-bilder, ett fra 28. februar og et annet fra 19. mars. På det første ser man ingenting i veibanen, men på det andre flekker omgitt av hvite kvadrater. 7 flekker og kvadrater i alt. Under står teksten BODIES.

Jeg stolte selvfølgelig ikke på dette og lastet ned videoen, undersøkte den nærmere. Nå vet jeg hva det er. Animasjonen er laget av ett eneste bilde som man behandler glidende i mange små skritt. Utgangsbildet er det opprinnelige autentiske bildet. Sluttbildet er det med innrammede flekker og teksten BODIES. I hvert skritt av bildebehandlingen senker man oppløsningen og/eller øker kompresjonen. Flekkene kommer gradvis til syne og blir tydeligere. De er en effekt av bildebehandlingen. Det er det samme bildet vi ser hele tiden og det er ingenting i veibanen. Fra begynnelse til slutt blir bildet stadig mer grovkornet og det dukker opp rare illusoriske ting i det. Jeg trakk ut en ramme fra animasjonen som fremdeles er merket 28. februar men hvor man tydelig ser flekkene.

Dette er altså et simpelt bedrageri. Og på det vil jødene fyre opp verdenskrig. Først behandlet de bildet og fikk frem flekkene. Så sendte de det til Ukraina, som brukte det til kart for utplassering av "lik". Det er ingen tilfeldighet at "likene" ligger på samme sted som flekkene.

Bevisene mot Russland er falske. Men spørsmålet om en massakre har funnet sted i Bucha står åpent. Hvis svaret er ja er det svært usannsynlig at Russland står bak, for hvorfor fabrikere falske bevis mot Russland når man kan legge frem ekte? Hva kunne Russland ha å vinne på å massakrere borgere av Bucha? Det ville vært en vanviddshandling. Hvis noen soldater mistet hodet og forgrep seg ville Russland sikkert arrestere dem og kunngjøre deres ugjerninger, siden stille dem for en russisk krigsrett. På den måten ville ingen kunne bebreide Russland noe. En russisk massakre er ut i fra det kjente hendelsesforløp uforståelig.

Men Ukraina har et klart motiv for å begå en massakre og legge skylda på Russland. Ukraina er i ferd med å tape krigen og prøver desperat å utvide den, trekke inn vestmaktene på sin side. I det minste få mer avanserte våpen i større mengder. Og mer penger, selvfølgelig. Og at Vesten skal boykotte Russland hardere. Altså nye strengere sanksjoner. Det er en reell mulighet for at ukrainske styrker massakrerte alle de oppfattet som russisk-vennlige (kollaboratører og angivere) da de rykket inn i byen 2. april. Vi har sett bilder av lik med hvite armbind, som betyr at man er russisk-vennlig. Ukrainere som er tro mot regimet i Kiev bærer blå armbind. Med det slo man to fluer i en smekk: Kvittet seg med uønskede personer og belastet Russland med en haug av sivile lik. Man visste at hele verden ville holde Russland ansvarlig for dem.

Fra start i denne konflikten har Ukraina ført en skitten propagandakrig. Vi er blitt servert grove løgner hele veien. Ukrainas krigføring har vært kriminell, med utdeling av våpen og Molotov-cocktails til sivile, ukrainske styrker som gjemmer seg blant sivile i den hensikt å fremkalle sivile tap, grusomheter mot russiske krigsfanger. Regimet i Kiev har ønsket å volde så store sivile tap og ødeleggelser som mulig for å bruke dette mot Russland og vekke forferdelse i hele menneskeheten. De jødiske oligarkene i landet bruker det hjemmehørende folk som kanonføde.

Man skal vite at Ukraina med hjelp av USA/Israel opprettet sentre for psykologisk krigføring. Sikkert er alle bilder vi har fått se fra Ukraina produsert av dem ved bruk av kriseskuespillere og arrangerte scener. De arbeider som et filmselskap og skaper illusjoner for å manipulere våre følelser gjennom massemedia. Vi får aldri se virkeligheten usensurert. Men de kan også gjøre noe et filmselskap ikke kan: begå forbrytelser, mord, massakre - alene for propaganda-effekten. Maxar, som leverte satelitt-bildene, samarbeider tett med USAs forsvarsdepartement, hær og romvåpen. Maxar er eid av Vricon, med hovedkvarter vegg i vegg med CIA i Langley, Virginia.

Det blir spennende å se om Russland kan oppklare hva som skjedde i Bucha. Vestmaktene kommer ikke til å gjøre det.

Rønnaug